Csőtörés volt Budapest II. kerületében, háromszáz lakásban nincs víz

Csőtörés volt Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton péntek este, ezért a környéken háromszáz lakásban szünetel a vízellátás, ami ötszáz embert érint. A Hidegkúti út egy szakaszát mindkét irányban lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2017. május 20. 0:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kigyulladt egy furgon a Komjádi uszoda előtt képekkel! Kigyulladt egy kisteherautó csütörtök késő délután Budapest II. kerületében, az Árpád fejedelem útja Margit hídhoz közeli szakaszán jelentette a katasztrófavédelmi főigazgatóság.
Busz és autó karambolozott a fővárosban Összeütközött egy 194-es busz és egy autó szombaton a XIX. kerületben; a balesetben négyen megsérültek - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Friss hírek
Hatalmasat bakiztak a republikánusok - rengeteg ember adatai szivárogtak ki Összesen 200 millió amerikai személyes adatai szivárogtak ki az interneten.
21500-tól fordult a MOL - technikai elemzés Nem érte el hangsúlyosabb támaszait az olajvállalat árfolyama.
Októberben már dönthetnek az új Európáról és mi lesz velünk? Macron már nyáron nekiáll a 3000 oldalas francia munka törvénykönyv reformjának. Brüsszeli értesülések szerint már októberre meglesz a német-francia mesterterv az EU belső magjának kialakításáról. Prága és Pozsony állítólag csatlakozni akar, de mi lesz velünk?
Teljesen leállt a gyártás a Volkswagennél egy sztrájk miatt A pozsonyi Volkswagennél még sosem volt sztrájk ez előtt.
A helyettesítésekkel sem tudták megoldani a tanárhiányt Az angol-, a matematika-, az informatika-, a testnevelés- és a turisztikatanár is hiányzik....
Sztrájkolnak a pozsonyi Volkswagenben Határidő nélküli munkabeszüntetést kezdtek bérköveteléseik megtagadása miatt a Volkswagen szlovákiai leányvállalatának alkalmazottai kedd reggel.

Vízzel teli munkagödörben süllyedt el egy autó Kőbányán Vízzel teli munkagödörben süllyedt el egy autó Kőbányán. A balesetben senki nem sérült meg, a járművet a tűzoltók emelik majd ki búvárok segítségével - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság...
Házfalnak csapódott egy kisteherautó a III.kerületben Házfalnak csapódott egy kisteherautó szombaton a III. kerületi Lajos és Pacsirtamező utca kereszteződésében - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Háromszáz lakásban nincs víz Budapesten Csőtörés volt a II. kerületben, a Hidegkúti úton péntek este.

Top hírek:
Évente 400-450 ezer tonna zöldség és gyümölcs a Budapesti Nagybanin A hazai termékek aránya 60-62%, és májustól szeptemberig 40%-a gyümölcs a hazai portékáknak.
Készpénzmentesítés: van, amiben messze kilógunk a sorból A magyarok hatvan százaléka egyetért azzal, hogy az elektronikus fizetési megoldások növelésével és a készpénz visszaszorításával csökkenthető hazánkban az árnyékgazdaság - derült ki a Mastercard...
Nagy fejlesztésekre készül a Büki Gyógyfürdő Zrt. Több mint 826 millió forintot fordít fejlesztésekre a Büki Gyógyfürdő Zrt a következő egy évben - közölte az MTI-vel a társaság vezérigazgatója.
A MAGOSZ elnöksége megtárgyalta a kamarai választásokkal összefüggő teendőket Az elnökség eredményesnek tartja a szakmai szervezetekkel az elmúlt 4 évben történt együttműködést.
5+1 tipp a szünidőre: így óvhatjuk meg a gyereket a bajtól idén nyáron Nem árt felkészíteni a csemetéket a veszélyhelyzetek kezelésére....
Újabb rezsicsatát nyernek a magyar családok: milliókat nyerhetnek ezzel Kiszámoltuk, hogy tényleg érdemes így korszerűsíteni....