Csőtörés volt Budapest II. kerületében, háromszáz lakásban nincs víz

Csőtörés volt Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton péntek este, ezért a környéken háromszáz lakásban szünetel a vízellátás, ami ötszáz embert érint. A Hidegkúti út egy szakaszát mindkét irányban lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2017. május 20. 0:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiraboltak egy ékszerboltot Budán Kiraboltak egy ékszerboltot Budapest II. kerületében szombaton, a rabló elmenekült.

Friss hírek
Csőtörés volt Budapest II. kerületében, háromszáz lakásban nincs víz Csőtörés volt Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton péntek este, ezért a környéken háromszáz lakásban szünetel a vízellátás, ami ötszáz embert érint. A Hidegkúti út egy szakaszát mindkét irányban lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb német politikus Két év után ismét Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb politikus Németországban egy pénteken ismertetett felmérés alapján, amely azt is kimutatta, hogy a többség szerint nem tekinthető lefutottnak az őszi szövetségi parlamenti (Bundestag) választás, de a Merkel vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség győzelme a leginkább valószínű.
Kicsit megijedt Amerika a Trump-botrány újabb felvonásától Az amerikai részvénypiac már kezdte teljtesen lerázni magáról a Trump-káosz miatti aggodalmakat, amikor péntek este kiderült, hogy egyik közeli fehér házi emberét máris vizsgálat alá vonták az orosz...
Szorul a hurok? - Vizsgálat alá vonták Trump közeli emberét A Fehér Ház egyik magasrangú tanácsadóját bevonták abba a vizsgálatba, ami Donald Trump kampánycsapata és az oroszok közötti összejátszásokat kutatja és a személy közel áll az elnökhöz is - ezt a...
Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság - tájékoztatta a Földművelésügyi Minisztérium a két ország főállatorvosának pénteki, budapesti tárgyalását követően az MTI-t.
Megkezdte a tagok toborzását az első otthonteremtési közösség Megkezdte a tagok toborzását az első nemzeti otthonteremtési közösségekbe (nok) a Central Nok Szervező Zrt., egy 120 hónapos és egy 180 hónapos futamidejű nokhoz lehet csatlakozni - tájékoztatta Török Béla, a társaság vezérigazgatója az MTI-t.

Háromszáz lakásban nincs víz Budapesten Csőtörés volt a II. kerületben, a Hidegkúti úton péntek este.
Lezuhant egy sziklamászó a Róka-hegynél Legalább 10 métert zuhant, majd egy sziklafalnak csapódott egy sziklamászó szombaton a III. kerületben, a Róka-hegynél - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-n...

Top hírek:
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
Megbüntették a Lidlt a babaházas csalogatás miatt Nem elég, ha odaírják, hogy a készlet erejéig szól az ajánlat.
NFM: Magyarország nem akarja jobban növelni az energiahatékonyságot Nem támogatják az uniós javaslatot.
Drágábban tankolhatnak a benzinesek Két forinttal emelkedett a benzin ára.
Menedékkérők száma Magyarországon - ábra A Magyarországra érkezett regisztrált menedékkérok száma összesen (2003-2016)
Kevesen kapnak esélyt, hogy ne legyenek hülyék a pénzügyekhez Ősztől kötelező lesz a pénzügyi ismeretek tantárgy a középfokú oktatásban tanulók egy részének. De melyik részének, miért pont nekik, mit fognak tanulni, és mire mennek vele?