Változik több BKK-járat közlekedése vasárnap

Demonstráció miatt változik több, a belvároson is áthaladó közösségi közlekedési járat menetrendje - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

2017. május 20. 1:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felújítanak - ez a villamos nem jár a hétvégén Felújítási munkák miatt pótlóbusz jár az 59-es villamos vonalán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
Lehetetlen kilábalni a kátyúkból Több száz ki nem javított kátyú van a főváros útjain, és ez a szám naponta legalább százzal emelkedik. Az autósok hőzöngenek, a Budapesti Közlekedési Központ Közút Zrt. emberei pedig a lyukakat tömik,...

Friss hírek
Változik több BKK-járat közlekedése vasárnap Demonstráció miatt változik több, a belvároson is áthaladó közösségi közlekedési járat menetrendje - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Csőtörés volt Budapest II. kerületében, háromszáz lakásban nincs víz Csőtörés volt Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton péntek este, ezért a környéken háromszáz lakásban szünetel a vízellátás, ami ötszáz embert érint. A Hidegkúti út egy szakaszát mindkét irányban lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb német politikus Két év után ismét Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb politikus Németországban egy pénteken ismertetett felmérés alapján, amely azt is kimutatta, hogy a többség szerint nem tekinthető lefutottnak az őszi szövetségi parlamenti (Bundestag) választás, de a Merkel vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség győzelme a leginkább valószínű.
Kicsit megijedt Amerika a Trump-botrány újabb felvonásától Az amerikai részvénypiac már kezdte teljtesen lerázni magáról a Trump-káosz miatti aggodalmakat, amikor péntek este kiderült, hogy egyik közeli fehér házi emberét máris vizsgálat alá vonták az orosz...
Szorul a hurok? - Vizsgálat alá vonták Trump közeli emberét A Fehér Ház egyik magasrangú tanácsadóját bevonták abba a vizsgálatba, ami Donald Trump kampánycsapata és az oroszok közötti összejátszásokat kutatja és a személy közel áll az elnökhöz is - ezt a...
Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság - tájékoztatta a Földművelésügyi Minisztérium a két ország főállatorvosának pénteki, budapesti tárgyalását követően az MTI-t.

Május közepére elkészül a Róbert Károly körút egy részének felújítása Véget ér május 13-án a Róbert Károly körút Árpád híd és Vágány utca közötti szakaszának teljes felújítása - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön a honlapján.
Buszok járnak a 3-as metró helyett Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
A Nagy Futam miatt forgalomkorlátozás lesz szombattól Budapesten Forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten vasárnap és hétfőn a Nagy Futam elnevezésű rendezvény miatt, a változások érintik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyes járatait is.

Top hírek:
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
Megbüntették a Lidlt a babaházas csalogatás miatt Nem elég, ha odaírják, hogy a készlet erejéig szól az ajánlat.
NFM: Magyarország nem akarja jobban növelni az energiahatékonyságot Nem támogatják az uniós javaslatot.
Drágábban tankolhatnak a benzinesek Két forinttal emelkedett a benzin ára.
Menedékkérők száma Magyarországon - ábra A Magyarországra érkezett regisztrált menedékkérok száma összesen (2003-2016)
Kevesen kapnak esélyt, hogy ne legyenek hülyék a pénzügyekhez Ősztől kötelező lesz a pénzügyi ismeretek tantárgy a középfokú oktatásban tanulók egy részének. De melyik részének, miért pont nekik, mit fognak tanulni, és mire mennek vele?