Változik több BKK-járat közlekedése vasárnap

Demonstráció miatt változik több, a belvároson is áthaladó közösségi közlekedési járat menetrendje - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

2017. május 20. 1:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mától egészen augusztus közepéig nem használható a Bem rakpart Budapesten Péntektől várhatóan augusztus közepéig nem használható a Bem rakpart Budapesten a júliusi vizes világbajnokság és a Red Bull Air Race rendezvények, valamint azok előkészítési és majdani bontási munkál...
Megvan, mikortól lehet e-jeggyel utazni Cáfolja a Budapesti Közlekedési Központ, hogy drágulna az elektronikus jegyrendszer.
Vitézynek még lennének ötletei a Blaha felújítására látványterv Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) volt vezetője örül a Blaha Lujza tér felújításáról szóló javaslatnak. Korábban ő is részt vett egy felújítási terv kidolgozásában, abból a régi ter...
Tíz napig rövidebb szakaszon járnak a nagykörúti villamosok Budapesten Jövő szombattól 10 napig rövidített útvonalon járnak Budapesten a 4-es és 6-os villamosok, éjszakánként és egy hétvégén pedig egyáltalán nem járnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ
Változik a Dózsa György úton közlekedő BKK-járatok menetrendje vasárnap Futóverseny miatt vasárnap lezárják Budapesten az Olof Palme sétányt és a Zichy Mihály utat, a Dózsa György úton pedig csak félpályán lehet majd közlekedni, emiatt több BKK-járat menetrendje is módosu...
Éjszaka ne is várjon a 4-6-os villamosokra Jövő szombattól 10 napig rövidített útvonalon járnak Budapesten a 4-es és 6-os villamosok, éjszakánként és egy hétvégén pedig egyáltalán nem járnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csü...

Pótlóbuszok járnak szombattól a 9-es HÉV egy szakaszán Pályakarbantartás miatt szombattól pótlóbuszok járnak a 9-es, gödöllői HÉV helyett Cinkota és Csömör között - tájékoztatta kedden az MTI-t a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Újra a Margitszigeten át jár a 26-os és 226-os busz Szombattól újra a margitszigeti gerincúton jár a 26-os és 226-os busz - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Pünkösd: változások a közösségi közlekedésben Változik a közösségi közlekedés menetrendje a pünkösd miatt, hétfőn a MÁV vonatai vasárnapi, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai ünnepnapi menetrend szerint járnak.
Szombaton megnyitják a Carl Lutz rakpartot Szombaton nyitják meg Pesti alsó rakpart Margit híd és Dráva utca közötti szakaszát, a Carl Lutz rakpartot - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
Nem jár hétfőn a Budavári Sikló Nem közlekedik a Budavári Sikló jövő hétfőn filmforgatás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.
Így változtak a menetrendek a fővárosban a vihar miatt A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járata nem jár, illetve rövidebb szakaszon közlekedik csak szerdán a kedden lezúdult nagy eső miatt.