Kimagasló hónapot zártak Európa hálózatos légitársaságai

Kimagasló hónapot zártak utasforgalmi szempontból Európa vezető hálózatos légitársaságai áprilisban, a British Airways és a Lufthansa leányvállalata kétszámjegyű bővülést regisztrált az előző évihez viszonyítva.

2017. május 20. 2:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elolvadtak az EU-s vajkészletek Európa-szerte csaknem megkétszereződött a vaj nagykereskedelmi ára, de már itthon is majd' 50 százalékos áremelkedés tapasztalható.
Az Északi Áramlat 2 nélkül sincs veszélyben az európai gázellátás Az Északi Áramlat 2 vagy más alternatív gázvezeték megépítése nélkül sincs veszélyben Európa gázellátása, a meglévő infrastruktúra ugyanis bőven elég az igények biztonságos kielégítésére mondta Kader...
Teltházzal várja a Pancho Aréna a Partizan Beogradot Minden jegy elkelt a Videoton jövő csütörtöki Európa Liga-selejtezőjére. De ott lesz-e Mészáros Lőrinc?
Váratlan hatása is van Európában a klímaváltozásnak A folyók áradásának időpontját is befolyásolja a klímaváltozás Európa több régiójában - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport.
Ősz végén láthatunk pólómeccset az új sorozat keretein belül Novemberben kezdődik a vízilabda-válogatottak Európa Kupája, a kontinentális sportági szövetség (LEN) új sorozata.
Ujhelyi István ezért indít kampányt az euro bevezetéséért Hamarosan valóra válik a "kétsebességes Európa", a választóvonal a közös valuta lesz.

Rivasz-Tóth Norbert nem jutott döntőbe gerelyhajításban U23-as Európa-bajnokunk elmaradt egyéni legjobbjától.
Eldőlt az olasz focisták szövetségi kapitányának a sorsa A 69 éves Ventura tavaly nyáron lett szövetségi kapitány. Elődje, Antonio Conte már a franciaországi Európa-bajnokság előtt bejelentette, hogy a tornát követően távozik, és a londoni Ch...
Fehérváron át a Real Madridba Talán Davide Lanzafame robbant be ekkora robajjal a magyar labdarúgó NB I-be 2013 januárjában, mint most Ezekiel Henty. A Video­ton 24 éves nigériai csatára az FC Girondins de Bordeaux elleni Európa-l...
Továbbjutás esetén a Groupama Arénában játszik a Videoton A Videoton FC a budapesti Groupama Arénában játssza mérkőzéseit az Európa Ligában, amennyiben a csoportkörbe jut.
Hollandia nyerte a női labdarúgó Európa-bajnokságot A házigazdák válogatottja nyerte meg a hollandiai női labdarúgó Európa-bajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 4-2-re legyőzte Dánia nemzeti csapatát, Enschedében.
Két halott az európai hőségben Két ember meghalt a napok óta tartó pokoli forróságban Európában, de a hőség hatalmas károkat okoz a mezőgazdaságban is. Olaszországban és a Balkánon a legrosszabb a helyzet, Szerbiában és Horvátorszá...