Napi horoszkóp - május 20

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

2017. május 20. 2:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp - május 27 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
6 különleges recept Vízönt?knek
5 tuti tipp a stressz kezelésére
3 nélkülözhetetlen dolog a párkapcsolathoz!
Melyek a legszerencsésebb napok júniusban?
Legyen rm a fogmoss! A boldog gyerekmosolynl kevs szebb dolog van a vilgon, f‘leg, ha a bszke szl‘k mi vagyunk. A szp fogsorrt azonban tenni kell, s a gyerekek esetben ez mg els‘sorban a szl‘k felel‘ssge. A fogpolst nem lehet elg korn elkezdeni, s brmilyen hihetetlen, a gyermekkori (tej)fogpols nagyban meghatrozhatja a feln‘tt fogak psgt is.

Top hírek:
Napi horoszkóp - május 27 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Ezekkel a jtkokkal kszlj a kicsi szlinapi bulijra Ha zsrt vagy gyerekbulit adtok otthon, fejtrst okozhat, hogy hogyan szrakoztathatnl egy tucat gyereket lufillatok, bohc s ugrlvr nlkl. Ugyan a mostani kicsiknek sokkal magasabb az ingerkszbk, mint a szleiknek volt, de a klasszikus, eszkz nlkl vagy egyszer kiegsz­t‘vel jtszhat jtkok a mai napig szrakoztatak lehetnek, ha nagy csoportban jtsszuk.
Epres-vaníliás tiramisu
Hogy vlaszthatja valaki a gyermeke szletst a meccs helyett? - Nem tette zsebre a riporter, ... A csaldot semmibe vev‘ riporter nagy butasgot krdezett a kosrlabdacsapat edz‘jt‘l - ilyen vlaszra egszen biztosan nem szm­tott.
Bazsalikomos epres-joghurtos pohárkrém - VIDEÓ!
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-05-26 Ma este feszült hangulatban lehetünk! Ha könyvet, vagy híradástechnikai terméket, esetleg telefont szeretnénk vásárolni, akkor ma van ennek a napja!