Idén is jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt.

Újabb jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) az idén a kiemelkedően jó tavalyi után, a tervek szerint 2017-ben 5,2 százalék nő a tavalyi 2,64 milliárd forintos nettó árbevétel.

2017. május 20. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új területen lép piacra a Szallas.hu Közel 9000 belföldi és több mint 200 000 külföldi szálláshely mellett már belföldi turisztikai attrakciók, illetve élményprogramok is elérhetők a Szallas.hu oldalán. A 2 hete indult kezdeményezéshez m...

Friss hírek
Itt a nyári viharszezon: 170 milliós kárt okozott a szerdai esőzés Közel 600 kárbejelentés egyetlen vihar miatt....
Csúnya bírságokat osztogatnak: erre nagyon figyelj, ha kertes házad van Egy kis óvatossággal megúszhatod a büntetést....
Szakértő: új korszak kezdődött az EU-ban Persze egyelőre mindenki a német választások és a Brexit-tárgyalások végét várja.
Megtámadták az OTP egyes közgyűlési határozatait Az OTP Bank Nyrt. egy részvényese bírósághoz fordult többek között az adózott eredmény felhasználásáról rendelkező határozat hatályon kívül helyezése érdekében - közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.
Nagyon pörög a piac: hatalmasat kaszálhatsz, ha most adod el Ezek a legnépszerűbb települések, ha nyaralóról van szó....
Bombát találtak - lezárták a Ludovika tér környékét Az Üllői utat 200 méteres, az Orczy utat és a Haller utcát pedig 50 méteres szakaszon lezárták a forgalom elől, de a 3-as metró sem áll meg.

Modern hajók szelik majd a balatoni habokat Felújítja a teljes hajóállományát a Balatoni Hajózási Zrt. A Kossuth komp amelyen jelenleg is dolgoznak a szakemberek várhatóan már a főszezon kezdetén munkába áll majd.

Top hírek:
Így lehet szuperolcsó a nyaralás: mutatjuk a tuti trükköt Ha rugalmas vagy, rengeteget spórolhatsz....
Kivonják a felújított metrószerelvényeket a forgalomból A BKV Zrt. megkezdte a felújított metrószerelvények átmeneti kivonását a forgalomból, hogy soron kívül átvizsgálják azokat.
Tarsoly maradhat házi őrizetben Nem kell visszamennie a sittre, mert a bíró szerint otthonról már nem tudja megismételni a huncutságait.
BÉT - Csendes kereskedés volt pénteken A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 179,76 pontos, 0,50 százalékos csökkenéssel, 35 599,51 ponton zárt pénteken.
Figyelmeztet az ÁNTSZ: ettől komoly bajod lehet Olyan fertőzést kaphatsz, hogy hetekig nyomod majd az ágyat....
Porszemnyi magáncégre bízták a Hajós uszoda üzemeltetését a vizes vb idejére Az Irub Bt. áprilisban alakult Kft.-vé, ez az első megbízása.