Idén is jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt.

Újabb jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) az idén a kiemelkedően jó tavalyi után, a tervek szerint 2017-ben 5,2 százalék nő a tavalyi 2,64 milliárd forintos nettó árbevétel.

2017. május 20. 3:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Csalók árulnak tűzifát az interneten: így kerüld el az átverést ...
Megújul az adózás rendjéről szóló törvény A vállalkozások adminisztrációs terhének csökkentése, az adóhatóságok szolgáltató jellegénekerősítése, a több évtizedes tapasztalatok, a társadalmi-jogszabályi környezet átalakulása mind-mind azt vetítette előre, hogy a gyakorlatilag 1991-től alkalmazott, többször átalakított, kiegészített, az újabb és újabb kihívásokhoz igazított eljárási rend megérett a modernizálásra.
Belföldre elegendő lesz a búzatermés Agrárkamara: kisebb a búzatermés a tavalyinál.
Nagy hatású sikertörténetek Kategóriamenedzsment külföldön.
Újabb terrortámadás? Valami történt Franciaországban Egyelőre nem mondanak semmit a francia hatóságok.
Nem vagyunk felkészülve arra, ami jön, és minden befektető életét felforgatja Tényleg okosabb lesz az ügyfél, ha több információt kap? Meg lehet maradni független szolgáltatóként a piacon? Az ügyfél vagy a szolgáltató fizesse az elemzéseket? - csak néhány kérdés azok közül,...

Ötvenezret nyert a Balaton ötszázezredik komputasa A Balaton közepén köszöntötte az idei szezon ötszázezredik komp utasát a Balatoni Hajózási Zrt. Tavaly egy 14 éves rekord dőlt meg, hiszen 1,1 millió utas vette igénybe a kompszolgáltatást Szántód és ...

Top hírek:
Lóháton száguldhatsz át Magyarországon - Százmilliókat költ rá a kormány Közel 700 millió forintot szán a kormány az észak-magyarországi, valamint az észak-alföldi lovas turisztikai infrastrukturális fejlesztésekre - jelentette be Révész Máriusz kormánybiztos a minap...
Riasztották a honvédségi Gripeneket Egy Boeing tévedt a magyar légtérbe Ausztria felől, anélkül, hogy bejelentkezett volna rádión.
Pályázat az Egészségértés Díjra A pályázat célja, hogy feltérképezzük és a közvéleménnyel megosszuk a legjobb egészségértést fejlesztő programokat.
Egyre több családi ház épül Vidéken nőtt jobban az építési kedv.
Vizes vb: két nap alatt zavarták le a hínármentesítő gép beszerzését Nem lehet mindenre előre gondolni, ezért is fordulhatott elő, hogy a vizes vb-re szükséges eszköz beszerzését csak a verseny előtt másfél hónappal írták ki, ellenben példás gyorsasággal sikerült kiválasztani a nyertes pályázót, akihez 40 millió forint közpénz került.
Élénk a kereslet a csemegekukorica iránt Európában Idén mintegy félmillió tonna csemegekukorica kerül a feldolgozókba, ezzel a mennyiséggel Magyarország az Egyesült Államok után a világ 2. legnagyobb csemegekukorica termelője. A Syngenta mai hajdúszoboszlói szakmai rendezvényén elhangzott: a kontinensen lassan, de évről-évre emelkedik a kereslet az élelmiszernövény iránt, különösen a szuperédes fajták iránt nőtt meg az igény.