Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután

Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután, hosszabb ideig, mint bármely más főemlős - állapították meg a vadon élő emberszabásúak fogainak elemzéséből amerikai és ausztrál tudósok.

2017. május 20. 3:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután, hosszabb ideig, mint bármely más főemlős - állapították meg a vadon élő emberszabásúak fogainak elemzéséből amerikai és ausztrál tudósok.
Idén is jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt. Újabb jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) az idén a kiemelkedően jó tavalyi után, a tervek szerint 2017-ben 5,2 százalék nő a tavalyi 2,64 milliárd forintos nettó árbevétel.
Kimagasló hónapot zártak Európa hálózatos légitársaságai Kimagasló hónapot zártak utasforgalmi szempontból Európa vezető hálózatos légitársaságai áprilisban, a British Airways és a Lufthansa leányvállalata kétszámjegyű bővülést regisztrált az előző évihez viszonyítva.
Változik több BKK-járat közlekedése vasárnap Demonstráció miatt változik több, a belvároson is áthaladó közösségi közlekedési járat menetrendje - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Csőtörés volt Budapest II. kerületében, háromszáz lakásban nincs víz Csőtörés volt Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton péntek este, ezért a környéken háromszáz lakásban szünetel a vízellátás, ami ötszáz embert érint. A Hidegkúti út egy szakaszát mindkét irányban lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb német politikus Két év után ismét Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb politikus Németországban egy pénteken ismertetett felmérés alapján, amely azt is kimutatta, hogy a többség szerint nem tekinthető lefutottnak az őszi szövetségi parlamenti (Bundestag) választás, de a Merkel vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség győzelme a leginkább valószínű.

Top hírek:
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
Megbüntették a Lidlt a babaházas csalogatás miatt Nem elég, ha odaírják, hogy a készlet erejéig szól az ajánlat.
NFM: Magyarország nem akarja jobban növelni az energiahatékonyságot Nem támogatják az uniós javaslatot.
Drágábban tankolhatnak a benzinesek Két forinttal emelkedett a benzin ára.
Kevesen kapnak esélyt, hogy ne legyenek hülyék a pénzügyekhez Ősztől kötelező lesz a pénzügyi ismeretek tantárgy a középfokú oktatásban tanulók egy részének. De melyik részének, miért pont nekik, mit fognak tanulni, és mire mennek vele?
Világgazdaság: Olcsóbb lesz a hal Várhatóan csökken a hal áfája, akár 15 százalékkal olcsóbban lehet majd halat venni.