Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután

Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután, hosszabb ideig, mint bármely más főemlős - állapították meg a vadon élő emberszabásúak fogainak elemzéséből amerikai és ausztrál tudósok.

2017. május 20. 3:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Belföldre elegendő lesz a búzatermés Agrárkamara: kisebb a búzatermés a tavalyinál.
Nagy hatású sikertörténetek Kategóriamenedzsment külföldön.
Újabb terrortámadás? Valami történt Franciaországban Egyelőre nem mondanak semmit a francia hatóságok.
Nem vagyunk felkészülve arra, ami jön, és minden befektető életét felforgatja Tényleg okosabb lesz az ügyfél, ha több információt kap? Meg lehet maradni független szolgáltatóként a piacon? Az ügyfél vagy a szolgáltató fizesse az elemzéseket? - csak néhány kérdés azok közül,...
Meglepő húzás a MÁV-tól: nem fogsz örülni, ha eddig így utaztál Több megszorító intézkedés mellett döntöttek.
Magyarországról is követhető a ma esti rendkívüli amerikai napfogyatkozás Utoljára 99 évvel ezelőtt volt olyan, az Egyesült Államok több tagállamán is "átvonuló" teljes napfogyatkozás, amelyre ma este magyar idő szerint 19 óra 16 perc és 20 óra 48 perc között kerül sor,...

Top hírek:
Lóháton száguldhatsz át Magyarországon - Százmilliókat költ rá a kormány Közel 700 millió forintot szán a kormány az észak-magyarországi, valamint az észak-alföldi lovas turisztikai infrastrukturális fejlesztésekre - jelentette be Révész Máriusz kormánybiztos a minap...
Riasztották a honvédségi Gripeneket Egy Boeing tévedt a magyar légtérbe Ausztria felől, anélkül, hogy bejelentkezett volna rádión.
Pályázat az Egészségértés Díjra A pályázat célja, hogy feltérképezzük és a közvéleménnyel megosszuk a legjobb egészségértést fejlesztő programokat.
Egyre több családi ház épül Vidéken nőtt jobban az építési kedv.
Vizes vb: két nap alatt zavarták le a hínármentesítő gép beszerzését Nem lehet mindenre előre gondolni, ezért is fordulhatott elő, hogy a vizes vb-re szükséges eszköz beszerzését csak a verseny előtt másfél hónappal írták ki, ellenben példás gyorsasággal sikerült kiválasztani a nyertes pályázót, akihez 40 millió forint közpénz került.
Élénk a kereslet a csemegekukorica iránt Európában Idén mintegy félmillió tonna csemegekukorica kerül a feldolgozókba, ezzel a mennyiséggel Magyarország az Egyesült Államok után a világ 2. legnagyobb csemegekukorica termelője. A Syngenta mai hajdúszoboszlói szakmai rendezvényén elhangzott: a kontinensen lassan, de évről-évre emelkedik a kereslet az élelmiszernövény iránt, különösen a szuperédes fajták iránt nőtt meg az igény.