Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután

Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután, hosszabb ideig, mint bármely más főemlős - állapították meg a vadon élő emberszabásúak fogainak elemzéséből amerikai és ausztrál tudósok.

2017. május 20. 3:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Csúnya bírságokat osztogatnak: erre nagyon figyelj, ha kertes házad van Egy kis óvatossággal megúszhatod a büntetést....
Szakértő: új korszak kezdődött az EU-ban Persze egyelőre mindenki a német választások és a Brexit-tárgyalások végét várja.
Megtámadták az OTP egyes közgyűlési határozatait Az OTP Bank Nyrt. egy részvényese bírósághoz fordult többek között az adózott eredmény felhasználásáról rendelkező határozat hatályon kívül helyezése érdekében - közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.
Nagyon pörög a piac: hatalmasat kaszálhatsz, ha most adod el Ezek a legnépszerűbb települések, ha nyaralóról van szó....
Bombát találtak - lezárták a Ludovika tér környékét Az Üllői utat 200 méteres, az Orczy utat és a Haller utcát pedig 50 méteres szakaszon lezárták a forgalom elől, de a 3-as metró sem áll meg.
Ennyit kellene keresnünk, hogy egyáltalán az EU-s átlag közelében legyünk Na, ki keres itthon ennyit?

Top hírek:
Így lehet szuperolcsó a nyaralás: mutatjuk a tuti trükköt Ha rugalmas vagy, rengeteget spórolhatsz....
Kivonják a felújított metrószerelvényeket a forgalomból A BKV Zrt. megkezdte a felújított metrószerelvények átmeneti kivonását a forgalomból, hogy soron kívül átvizsgálják azokat.
Tarsoly maradhat házi őrizetben Nem kell visszamennie a sittre, mert a bíró szerint otthonról már nem tudja megismételni a huncutságait.
BÉT - Csendes kereskedés volt pénteken A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 179,76 pontos, 0,50 százalékos csökkenéssel, 35 599,51 ponton zárt pénteken.
Figyelmeztet az ÁNTSZ: ettől komoly bajod lehet Olyan fertőzést kaphatsz, hogy hetekig nyomod majd az ágyat....
Porszemnyi magáncégre bízták a Hajós uszoda üzemeltetését a vizes vb idejére Az Irub Bt. áprilisban alakult Kft.-vé, ez az első megbízása.