Mit válaszolsz erre a kérdésre? 90%-ban biztosra megmondja, szakítás lesz-e a kapcsolatod vége

Egyszerű, mégis sokkal többet elárul a kapcsolatotokról, mint hinnéd.

2017. október 12. 12:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Appra magyar! - 16. adás 1. rész Liptai Claudia arról kérdezte a nézőket, mit tennének, ha a párjuk rendszeresen más nőket/férfiakat bámulna meg az utcán? Majd kiderült, hogy a magyarok mit gondolnak: gyereknek vagy felnőttnek lenni jobb?
Voksán Virág megmutatta, hogyan lehet hason aludni nagy cicivel Liptai Claudia nem akarta elhinni, hogy a DJ tud hason feküdni, ezért Virág ágybabújt és megmuttatta, hogy nagy mellekkel is lehet kényelmesen aludni. 
Csutinak nem maradt semmije... Az Ázsia Expressz utolsó hetére nem maradt tiszta alsónadrágja Csutinak és már pólóból is csak egy volt neki. Úgy tűnik ezt a hetet, meztelen felsőtesttel, papucsban csinálja végig...
Kulcsár Edináéknak a szerelem 3 milliót hozott Az amulettjáték tétje ezúttal 3 millió forint volt, mivel Edináék megfejtették, mi az élet titka, övék lett az amulett. És hogy mi az említett titok? Kiderül a videóból.
Berki: eljött az idő, hogy Ambrus megbízzon bennem A Vaklárma című film nyomán a páros egyik tagja ˝süket˝ míg a másik ˝vak˝ volt. Ebben a játékban Ambrusnak meg kellett bíznia Krisztiánban, ahogy még senkiben...
Megyeri Csillából elege lett párjának: ˝fogd be a szádat˝ ˝Nem vagyok rád kíváncsi, nem akarok veled beszélni˝ - ezt mondta Zsolti Csillának, pedig egy kocsi épp előtte vette fel őket. A feszültség tapintható volt a páros között...

Top hírek:
34 évvel fiatalabb spanyol bombázó Richard Gere szerelme - Imádják egymást Richard Gere fiatal szerelmével érkezett új filmje premierjére.
Szemeteszsákot húzott magára Daisy Ridley Az utolsó Jedik premierjére Tegnap este került sor Londonban Az utolsó Jedik ünnepélyes bemutatójára.
Repedt pohár, csorba befőttes: szemét helyett csodaszép dekoráció lesz belőle Mindenki rácsodálkozik majd ezekre az eredeti ötletekre és szép kivitelezésre.
Ő Geszler Dorottya jóképű szerelme - Fotókon a szépségkirálynők és párjaik Nézd meg, kik rabolták el hazánk szépségkirálynőinek szívét!
Szupercuki Liptai Claudia kisfia - Marcellel karácsonyi címlapon szerepelnek Liptai Claudia a kis Marcival látható a címlapon.
Sajtkrémes, töltött, göngyölt csirkemell: szaftos lesz a bacontől A sajtkrémes, göngyölt csirkemell tökéletes időtakarékos recept az év legelfoglaltabb időszakára.