Fontos döntésen töpreng Cseh László

A hatszoros olimpiai érmes Cseh László a mell- és a hátúszást továbbra sem élvezi, de még így sem zárta ki, hogy a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságon 200 vegyesen is szerepeljen.

2017. október 12. 18:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
20. aranyérmére hajt Cseh László Tegnap ünnepelte 32. születésnapját az úszósport élő legendája, Cseh László, aki gőzerővel készül a 11. rövid pályás Európa-bajnokságára, hogy megszerezze 20. elsőségét. A négyszeres olimpiai ezüstérm...
Cseh László a 11. rövidpályás Eb-jén is éremszerzést tervez A magyar úszó teljesen felépült, a búcsú ideje még nem jött el.
Kapás Boglárka mellen is indult, Cseh László visszatért a hátúszáshoz A szokásos sztárparádét hozta az egyetemi és főiskolai úszóbajnokság.
Sérülten készül Cseh László az Eb-re Edzője beszélt a magyar úszóikon helyzetéről.
33 fős úszócsapat utazik a rövidpályás Eb-re Hosszú Katinka, Cseh László, Kenderesi és Kapás is a csapatban.
Úszó-ob: Belefáradt egyetlen számába Kenderesi  Ha honosítanánk a dél-afrikai olimpiai bajnok Chad Le Clost, akár vb-döntőnek is beillene a rövid pályás ob-n a 200 méter pillangó. Valódi sztárparádé lesz ugyanis Százhalombattán, ahol a sportág nagy...

Cseh László olyan, mint egy jó pap Ismét önmaga legyőzése a célja a klasszis magyar úszónak.
Hosszú Katinka már kétszer megcsinálta azt, amire senki más nem volt képes Amiben elindult, azt a számot megnyerte a rövidpályás Európa-bajnokságon.
Autogramot kért a kislány, de aranyérmet kapott – videó Ha lenne boldogságban úszás szám a rövid pályás úszó-Európa-bajnokságon, ez a dán kislány nyerné, az biztos.
Hosszú újabb két aranyérme A koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokság harmadik napján gazdagodott a fényes medálokkal.
Egyszerű földműves lány volt, az ISIS szexrabszolgává tette, de megszökött, és ma már őt ünnepli Európa Budapesten beszélgettünk Lámia Bassárral, aki az egyik legtöbbet szenvedett népcsoport, a jazidi közösség tagja.
A küzdelem Európa jövőjéről is szól Kedden megszavazta az Országgyűlés a Soros-terv elleni határozatot. Ez kimondja például, hogy Magyarország elutasítja az Európai Parlament által erőltetett kötelező kvótákat és a bevándorlók korlátlan...