Akár a magyar válogatottban is játszhat Orban

Nyugalom, (sajnos csak) a magyar-német Willi Orbanról van szó.

2017. október 12. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbánt Orban helyett! Szerényen szólva is korszakalkotó javaslattal élnék a magyar labdarúgó-válogatott következő szövetségi kapitánya felé.

Friss hírek
Ennyi alma terem Magyarországon termésmennyiség, ezer tonna
Idén 600 ezernél is több turista látogatja az Országházat Idén várhatóan a 600 ezernél is több lesz az Országházat meglátogató turisták száma, közülük az orosz nyelvű idegenvezetést igénylőké minden bizonnyal meg fogja haladni a 20 ezret - jelentette ki Kövér László házelnök a magyar Parlamentet bemutató kiállítás megnyitóján a moszkvai Suszev Építészettörténeti Múzeumban.
A mandulaműtét szövődményei A mandulák fontos feladatot látnak el a szervezetet érő fertőzésekkel szembeni védekezésben, ugyanakkor bizonyos esetekben szükségessé válhat a műtéti eltávolításuk. Bár a beavatkozás rutinszerű eljárásnak számít, olykor mégis adódhatnak belőle... ...
Kozma Dominik edzőt vált Otthagyja Tóth Ramont és az MTK-t a nagy dumás gyorsúszó, Kozma Dominik, aki Nagy Péterrel folytatja a közös munkát.
Börtönből Facebookozik a magyar fegyvernepper Döbbenetes Képekkel és videókkal mutatja be egy rab, hogy milyen körülmények uralkodnak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. B. Sándor október 15-én egy nyilvános profillal regisztrált a Facebookon, amelyen rövid időn belül számos bejegyzéssel jelentkezett. A 83 feltöltött fotó között válogatva a félmeztelenül és rabruhában pózolók mellett betekintést nyerhetünk a férfi zárkájába, de egy földön heverő patkányra is rácsodálkozhatunk.
2018 márciusáig megújul a Vakok kertje Október végéig elindul a Városliget táj- és kertépítészeti megújításának első üteme; a Liget Budapest projekt első lépcsőjében, 2018 márciusáig teljes egészében megújul Magyarország első, speciálisan a vakok és gyengénlátók pihenését és kikapcsolódását szolgáló, csaknem egyhektáros parkrészlete is.

Hiába minden, Orban 2022-ig a helyén marad Nagy volt a nemzetközi nyomás, de Orban nem tört meg: még öt évig biztosan a helyén marad.
Orban congratulates CDU, CSU leaders on winning parlt election Hungarian Prime Minister Viktor Orbán sent his congratulations to party leaders Angela Merkel of CDU and Horst Seehofer of CSU in a letter on Monday on winning the German parliamentary elections.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Szülőföldjükön várnak segítséget a rászorulók Európába való áttelepítés helyett szülőföldjükön várnak segítséget Európától a rászorulók. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.