Akár a magyar válogatottban is játszhat Orban

Nyugalom, (sajnos csak) a magyar-német Willi Orbanról van szó.

2017. október 12. 18:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Vegyesen zártak a főbb nyugat-európai piacok Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék irányadó indexei kedden.
Enyedi Ildikó: A filmakadémia nyitottságát látom a jelölésben A Testről és lélekről Oscar-jelölése után tartott sajtótájékoztatón mondta ezt a rendező.
Túl sok vérében a húgysav? A szervezetünkben felhalmozódó húgysav számos problémához vezethet, például köszvényes fájdalomhoz, vesekőhöz, veseelégtelenséghez, sőt akár magas vérnyomáshoz is. Mit tehetünk a magas húgysavszint ellen? ...
Pozíciója erősödésében bízik az Opel Az Opel az idén 13 200 autó értékesítését tervezi a magyarországi újautópiacon, amellyel nemcsak a piac növekedésével tartaná a lépést a márka, de még erősödhet is a pozíciója - mondta Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója budapesti évindító tájékoztatóján.
Két 15 éves diákkal végzett az iskolai lövöldöző Kentuckyban Egy fiú és egy lány halt meg. A lövöldöző is 15 éves, elkapták, indítéka egyelőre nem ismert.
Az UEFA korlátozná a játékosügynökök díjazását A szövetség szerint aránytalanul túlfizetettek, ráadásul a munkájuk színvonala esik.

Az RMDSZ felelősségét hangoztatta a legnagyobb román ellenzéki párt vezetője Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szavazatai nélkül a román Szociáldemokrata Pártnak (PSD) nem sikerült volna elfogadtatnia a képviselőházban az igazságszolgáltatás átszervezéséről szóló tör...

Top hírek:
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
Menesztették a népszerű magyar műsorvezetőt - Váratlanul szűnt meg 2 műsora Kadarkai Endre mindkét műsora megszűnik a Story TV-n.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza.