Énekelni jobb, mint államelnöknek lenni

A színpadon lehengerlő, a katedrán kíméletlen. Thomas Quasthoff óráira csak a legjobbak juthatnak be.

2017. október 12. 19:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Megint plakátokkal vigasztalják a pórul járt Star Wars-fanokat "Be kell vallanunk, a film iránt tanúsított tényleges érdeklődés felülmúlta elképzeléseinket" - fogalmaz a Star Wars 8 premiervetítéseiről lemaradóknak küldött levélben a Cinema City. Az újabb vetítésekre szóló jegyelővétel pénteken14:00 órakor indul.
Éljünk a világ bármely pontján, nemzetünk sorsáért felelősséget kell vállalnunk Potápi Árpád János a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az isztambuli Szent Benedek-templomban a II. Rákóczi Ferenc erdélyi fejedelem török földre lépésének 300. évfordulóján bemutatott emlékmisén beszélt.
Mozgó kormányablakban készítenek e-személyigazolványt Házhoz, pontosabban kórházhoz megy a Kormányablak Miskolcon. A Borsod Megyei Központi Kórházban lehet e- személyi igazolványt igényelni.
Susan Sarandonnak azt tanácsolták soha ne vállaljon gyereket Azt gondolták, hogy megőrült.
A Békéscsaba az idei szezonban csatlakozna az európai elithez Az NB I-es röplabda klub napokon belül bejelent egy meghatározó igazolást.
Gyurcsány és Vona karöltve mentheti meg a parlamenti vitanapot Az MSZP hétfőn közölte, a jövőben nem támogat semmilyen vitanapot. Miután most pont az LMP szervezett volna egyet, a pártban úgy érzik, ez a velük szembeni kicsinyes bosszú. Nincs minden veszve, az MSZP nélkül is lehetnek elegen. Ugyanakkor a mozgástér szűkös.

Tan Dun, Thomas Quasthoff és 17 napnyi összművészeti feltöltődés Október 6-án startol a 26. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata.

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.