Macron német exportgépet csinálna Franciaországból

Célja elérésének egyik kulcsa, hogy olyan duális képzési programot hívjon életre, mint amivel Berlin is operál.

2017. október 12. 20:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt az év futballjelenete Franciaországból - videó! Marseille-Toulouse 2-0, francia bajnoki. Félidő, a kezdőrúgást megvásároló (ajándékba kapó?) szurkoló felmegy a pályára. A többi pillanat magáért beszél!
A Barcelona dobta Coutinhót, megvan az új célpont Coutinho helyett Franciaországból igazolna a Barcelona.
Ezért a hajmeresztő mutatványért függesztették fel az Air Berlin pilótáját Felelősségre vonta a csődbe ment Air Berlin hajmeresztő mutatványt végrehajtó pilótáját a német légi biztonsági hatóság. Az Airbus A330-as gép rizikós manőverezéséről több elképesztő videó is készült.
Visszakozhat a német kormány Német kormányzati körökben felmerült annak a lehetősége, hogy Berlin nem függesztene fel minden Törökországnak szánt előcsatlakozási támogatást.
Elképesztő eset a düsseldorfi repülőtéren Szenzációs felvételeket készítettek az Air Berlin utolsó tengerentúli járatáról.
Dárdai Pál és a Hertha is térdre ereszkedve tüntet a kirekesztés ellen "Felelősséggel viseltetünk a sokszínűség és a tolerancia iránt. Berlin nyitott kell maradjon a világra!" - üzente a szurkolóknak a csapat.

Közös közleményben fejezte ki aggodalmát London, Berlin és Párizs Donald Trump nem írta alá az iráni atomszerződést, emiatt fejezték ki aggodalmukat az országok.
Darabokban adják el az Air Berlint A csődeljárás alatt álló Air Berlin légitársaság október végéig üzemelteti járatait.
Julianne Moore máris New Yorkban nyűgöz le mindenkit a vörös szőnyegen Berlin után vissza Amerikába
Megkezdődött Merkel vesszőfutása A berlini stratégák most jöttek rá arra, hogy még a saját országukat sem ismerik. Márpedig Berlin számára nemcsak belföldön értek be a pofonok, a vesszőfutás a külpolitikai fronton még csak most kezdő...
A müncheni edzőkérdésben nem lesz döntés egy darabig A Hertha Berlin elleni meccsen a klub legendája, Willy Sagnol ül a kispadon, a klubelnök Uli Hoeness csak október közepére ígér megoldást.
A Merkelnek bevitt ütés Európát is megrendíti Merkel Willkommenskulturja két év elteltével megrendítette a német politikai centrumot, ez pedig Berlin politikai súlya miatt egyben az európai politikai centrum megrendülését is eredményezi. Párizs é...