Macron német exportgépet csinálna Franciaországból

Célja elérésének egyik kulcsa, hogy olyan duális képzési programot hívjon életre, mint amivel Berlin is operál.

2017. október 12. 20:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az erőszakoló ügyvédje szerint a 11 éves lány már felnőtt, ezért nem is volt erőszak Hétköznapi abszurd Franciaországból.
Lopott festményekből nyílik tárlat A második világháború során körülbelül százezer műalkotást tulajdonítottak el Franciaországból.
Verrasztó Dávid háton nyert ezüstérmet Nizzában Összesen öt érmet hozhat így haza Franciaországból.
Katonai Schengent akar létrehozni a német honvédelmi miniszter Ennek ellenére Berlin továbbra sem költ eleget hadügyekre.
A teniszpálya hálóját ugrotta át először Berlin olimpiai bajnoka, Csák Ibolya  12 éve, 2006. február 9-én halt meg Csák Ibolya, az 1936-os berlini olimpia magasugró bajnoka. Ő a magyar atlétika első női olimpiai aranyérmese és a második aranyérmes a nők között: az első az ugyane...
Változhat a német álláspont bevándorlásügyben Az új német kormány összetétele miatt változhat Berlin migrációval kapcsolatos álláspontja - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.

Tizenegy emeletes luxushotel lángolt Berlin belvárosában Ötven tűzoltó oltotta a lángokat.
A Budapest-Bécs-München háromszög Az új osztrák kormány is kritikus Brüsszel és Berlin migránspolitikájával szemben írja a Figyelő legfrissebb száma.
Rákérdeztek Mészárosnál a magángépre, itt a válasz A felcsúti polgármester azt mondta, ő is csak bérli a gépet.
Megduplázódott a szexuális bűncselekmények száma Berlin tömegközlekedési eszközein Közel a duplájára emelkedett a berlini közösségi közlekedési vállalat (BVG) járművein elkövetett szexuális bűncselekmények száma - írja a BZ című helyi lap.
Női asztalitenisz BL: nem tudta meglepni Póta csapatát a Szekszárd A címvédő TTC Berlin Eastside formalitássá tette a visszavágót.
Dárdai Pál szerint a magyar játékost megeszik Németországban A Hertha Berlin szakvezetője azt állítja, jelenleg nincs olyan honi labdarúgó, aki megállná a helyét csapatában.