Este 7:59

Orbán: a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység; Az Európa Tanács kiállt a kárpátaljai magyarokért; Zavargásokat tervez a szélsőbaloldal Ausztriában.

2017. október 12. 19:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új kancellár és új kormánykoalíció jöhet Ausztriában Hajrájához érkezett az osztrák választási kampány, négy nappal a vasárnapi szavazás előtt javában folynak a koalíciós találgatások. Elemzők szerint szinte bizonyos, hogy vége szakad az Osztrák Szociál...
V4: Vélhetően migránsok támadtak egy cseh nőre Ausztriában Közel-keleti férfiak támadtak egy cseh fényképész feleségére.
Moszkva nem ismeri el az EJEB ítéleteit Addig nem ismeri el ezeket, míg nem szavazhat az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének ülésein.
Visszatértek Charlottesville-be a szélsőjobbosok Két hónappal a halálos áldozatot is követelő zavargások után ismét gyülekeznek a nacionalista tüntetők Charlottesville-ben.
Ukrajna: Kedvezően ítéli meg az ET az új oktatási törvényt Az Európa Tanács (ET) szakértői pozitívnak tartják az ukrajnai oktatási reformot.
A migránsoknak hála Ausztriában már úszni sem lehet olyan egyszerűen Egy fotós és barátnője egy Bécshez közeli tóban szeretett volna úszni még a nyáron, de ez nem mindenkinek tetszett a környéken.

Osztrák segítség a Czeglédy-ügyben Jogsegélykérelemmel fordult az osztrák hatóságokhoz a Czeglédy-ügyben az ügyészség. A hatóságok azt akarják tisztázni, hogy Czeglédy Csabának van-e Ausztriában bármely pénzintézetnél számlája. A szoci...
16 éve nem láttak ennyi havat Ausztriában szeptemberben Hull a hó és hózik Ausztriában, ahol régen volt ennyire hideg és ennyire csapadékos az idő. Nyitnak is az első síterepek.
A mecsetekben radikalizálódnak az osztrák muszlimok egy tanulmány szerint Egy friss tanulmányból kiderült, hogy Ausztriában a mecsetek 38 százalékában a radikális iszlámot népszerűsítik.
Hatalmas a botrány Ausztriában a szociáldemokraták aljas tanácsadója miatt Tal Silberstein aljas módon próbálta beszennyezni a népszerű osztrák külügyminisztert, Sebastian Kurzot.
Elárulták Rogánék, mire alapozzák, hogy zavargások lehetnek Elcsíptek néhány félmondatot ellenzékiek szájából és a fideszes fejekben máris kitört a forradalom.
Ha Ausztriában vagy, kerüld el Magyarországot! Nem akartak mást, mint abban az országban, ahol legálisan tartózkodnak, megnézni egy másik települést. Pechjükre Magyarországon vezetett a legrövidebb út. Sopronban úgy csaptak le a két szomáliai fia...