Sokáig azt hittem, a BBQ csak baseballsapkás, kövér amerikaiaknak szól”

BAZ-megyei községbe látogatnak a BBQ ászai. Interjú a világversenyen győztes magyar szervezővel.

2017. október 12. 20:42

A cikk folytatása...Friss hírek
7 dolog amit soha ne csinálj étteremben!
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Kölnben Nagy volt az érdeklődés a kiváló minőségű magyar élelmiszerek iránt az idei Anugán, a világ vezető élelmiszer- és vendéglátóipari szakvásárán Kölnben - tájékoztatta az Agrármarketing Centrum (AMC) csütörtökön az MTI-t.
Végre örülhetnek a kerékpárosok, átalakítják a bicikliutakat Ideje volt már ennek a változásnak, reméljük ezentúl könnyebb és biztonságosabb lesz két keréken közlekedni.
Félpályás kapusgóllal jutott vb-negyeddöntőbe a magyar minifutball-válogatott Tajti Bence lett a hős a Líbia elleni meccs hosszabbításában.
Sokáig azt hittem, a BBQ csak baseballsapkás, kövér amerikaiaknak szól” BAZ-megyei községbe látogatnak a BBQ ászai. Interjú a világversenyen győztes magyar szervezővel.
Ma van Michael Schumacher sikerének nagy napja Michael Schumacher 14 évvel ezelőtt ezen a napon szerezte meg hatodik viágbajnoki címét. Nem sokon múlott a kudarc.

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.