Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt

Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek közt dolgozik, miközben az előző munkahelyén történtek miatt javában nyomoznak sikkasztás gyanújával.

2017. október 18. 9:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Agyrázkódást szenvedett az egyik diák, akire ráesett az ablak egy csepeli gimiben A Klik szerint a nyílászárók állapotának nincs köze a balesethez.

Friss hírek
Morvai: Sajnos csalódhattak az emberek a Jobbikban Nem biztos, hogy vállalna Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő egy újabb ciklust Vona Gáborékkal, mivel elmondása szerint "csak olyasmit vállalok, ami egyezik az elveimmel
A XXI. század költői
Felére esik a hőmérséklet péntekről vasárnapra Felhős, szeles hétvégénk lesz
A Nemzeti születésnapján köszöntötte Törőcsik Marit A Nemzeti Színház társulata 82. születésnapja alkalmából köszöntötte Törőcsik Marit, a nemzet színészét csütörtök délután a szombathelyi Markusovszky kórházban
Donald Trump: Tudjuk, hogyan kell győzni Donald Trump videokonferenciát tartott a külföldön állomásozó katonáknak, és azt üzente: amióta ő az ország elnöke, az Egyesült Államok katonái győzelemre állnak
Négy emeletet zuhant, túlélte Egy tatabányai épület negyedik emeletéről zuhant le, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Így, hogy lassan vége az októbernek, már a KLIK is elismeri a tanárhiányt A túlórák kifizetése viszont szerintük jól működik, csak néha nem fizetik ki a túlórákat.

Top hírek:
Bakondi: egyelőre nincs szükség újabb kerítésre Magyarország csak abban az esetben kezdené meg a határvédelmi kerítés meghosszabbítását vagy új építését, ha az illegális migráció fő iránya tartósan áttevődne más, a román vagy az ukrán határszakaszra - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön az M1 aktuális csator...
Sok helyen megmarad ma a köd Szitálás is előfordulhat, érdemes óvatosan közlekedni.
Az ország északi részét ellepi a köd Egész nap felhős időre számíthatunk.
Richard Black: Soros világkormányt akar A Soros-félék a nemzetállamot problémának nézik, mert a nemzet az adott nemzet népének akaratát és személyes érdekeit szolgálja.
Pocsék idő várható hétvégén esővel és széllel Borult, szeles idő várható a hétvégén. Többfelé csapadékra kell készülni, a hegyekben néhol hó is lehet derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Egy kisgyerek zuhant ki egy miskolci irodaházból A rendőrök vizsgálják az esetet, de a gyilkosságot kizárták. Vagy öngyilkos lett, vagy baleset történt.