Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt

Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek közt dolgozik, miközben az előző munkahelyén történtek miatt javában nyomoznak sikkasztás gyanújával.

2017. október 18. 9:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Így örültek Márki-Zay főhadiszállásán - videó Működött az ellenzéki összefogás, Márki-Zay Péter legyőzte a Fidesz jelöltjét Lázár János városában. Így örült az ellenzéki jelölt és a stáb, amikor kiderült, előnyük behozhatatlan.
Brutális fölényben a Fidesz Félidőben jár az ajánlásgyűjtés: a kormánypártok kipipálták a feladatot, az ellenzék rosszabbul áll, mint négy éve.
Elsöprő Fidesz-győzelem Kiskunhalason Közel 70 százalékot kapott a kormánypárti jelölt.
Kommentelők megvédték a lemigránsozott gyerekorvost (videó) Lemigránsozta a Sátoraljaújhelyi kórház patológusa azt az orvost, aki utolsóként mondott fel a kórház gyermekosztályán.
Kékestetőn rekordhideg volt Vasárnap volt a tél leghidegebb reggele.
A kommunista diktatúra áldozataira emlékeztek országszerte (videó) 1947-ben ezen a napon hurcolták el jogtalanul a szovjetek Kovács Béla kisgazda politikust.

Top hírek:
Márki-Zay Péter kezdhet nagyon izgulni, közel az álomhatár 57 százalékos a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, és még két óra hátra van a szavazásból.
Dermesztő hideg lesz a jövő héten Igazi téli időre számíthatunk egész napos faggyal, havazással, hófúvással.
A jövő héten mínusz 20 fok is lehet Szombat estétől több napon át nem emelkedik 0 Celsius-fok felé a hőmérséklet, éjszakánként országszerte mínusz 10 fok alá hűl a levegő – hívta a fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat pénteken Facebook-oldalán
Bekerülhet az új német kormányba Merkel ellenlábasa Bekerülhet a következő német szövetségi kormányba Angela Merkel kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) legfőbb párton belüli ellenlábasa, a CDU konzervatív irányzatát és fiatal nemzedékét képviselő Jens Spahn - jelentette vasárnap több német lap
Schmidt Mária örök érvényű igazságbeszédet mondott Az önkény egyetlen célja a totális hatalom megragadása és megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, mondta például.
Gyújtogató, talányos szellem Csak egyetlen mód van a régi társadalom véres haláltusájának és az új társadalom véres szülési fájdalmainak megrövidítésére, a forradalmi terror.