Pszichiáterek: Trump gyógyíthatatlan beteg, veszélyes nemzetére

Amerikai pszichiáterek mozgalmat indítottak az elnök elmozdítása érdekében.

2017. október 18. 11:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Harminc kutya kísért át minket a Vértesen az év utolsó kéktúráján Misztikus temetőt, eldugott romvárat és szarvaslábat is találtunk az egyik legszebb hegység mélyén.
A hős afgán rendőr magára rántotta a merénylőt, hogy az ne a tömeg közepén robbantsa fel magát Sok ember életét mentette meg ezzel.
Most rabolják ki először? Ne aggódjon, nagyon jól csinálja! A Viszkis hamarosan a mozivásznon fosztogat, addig is mutatjuk a nemzetközi konkurenciát. Tíz igazán ütős bankrablás a filmtörténetből.
Napi 100 kalóriával fogyasztotta magát csontvázzá a fiatal nő - videó Pokoli időszakon van túl a New Yorkban élő Stephanie Rodas. A most 28 éves nő 13 évesen még az átlagos iskolások életét élte. Akkoriban azonban rengeteg kritikát kapott a kortársaitól, mondván, az átlaghoz képest néhány kilóval több van rajta - írja a Daily Mail. Stephanie életében mindez olyan nagy törést okozott, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy lefogyjon.
Paradicsomos káposzta fasírtgolyóval
Négyperces rövidzárlat okozta a Lazio vesztét a Derby della Capitalén A videobíró ismét bizonyított, Bastos hibáját azonban csúnyán megbüntette az AS Roma.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Fekete-win-win-Győr
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?