Újabb tartományt foglaltak el az irakiak a kurdoktól

A kurd hadsereg kedden vonult ki Ninivéből, az irakiak nem haboztak.

2017. október 18. 11:18

A cikk folytatása...Friss hírek
A leendő cseh kormányfő mentelmi jogának megvonását kéri a rendőrség Felújítanák az Andrej Babis elleni büntetőeljárást.
Kim Dzsong Un tovább erősíti saját pozícióját Kim Dzsong Un észak-koreai vezető eltávolított a hadsereg éléről két magas rangú tisztet, hogy erősítse a saját pozícióját és csökkentse a haderő súlyát az ország vezetésében - jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség.
Kim Dzsong Un eltávolított a hadsereg éléről két magas rangú tisztet Így erősíti saját pozícióját.
Szijjártó már a rohingya menekültek áradatától tart A külügyminiszter Mianmarban is csak arról tudott beszélni, hogy nehogy Budapestet is elérjék a rohingya menekültek.
Elfogtak hat merényletre készülő szír férfit Németországban Szíriában az Iszlám Állam katonáiként szolgáltak.
A menesztett alelnök is követeli Mugabe lemondását Az ország érdeke is, hogy visszalépjen.

Top hírek:
Francia filmek dohányzó szereplők nélkül? Lehetséges? A dohányzás visszaszorítását célzó tervei között a francia filmekben is megtiltaná a dohányzást a francia egészségügyi miniszter.
Őrizetbe vették a korrupcióval vádolt indonéziai parlamenti elnököt Setya Novantót egy kórházból vitték el.
Zimbabwe: a kormánypárt elmozdítja a hatalomból Mugabét A pártelnöki tisztségétől is megfosztották a házi őrizetben lévő elnököt.
A romániai gyerekek több mint fele nem jár óvodába És a szegénységnek kitett gyerekek aránya duplája az Európai Unió átlagának.
Megalakult a cseh parlament új összetételű alsóháza A 200 tagú testület képviselői 48 órára megszakították az ülést.
Csak januárban lesz ítélethirdetés az isztambuli terrortámadás perében A per 26 vádlottjából négyen ülnek előzetes letartóztatásban, négyen pedig szökésben vannak.