Adótanácsadók: Ebben a formában nem elég a szocho-csökkentés

Több lépcsős, és kisebb a vártnál.

2017. október 18. 17:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Meghosszabbíthatják a Bud Spencer-szoborral ékesített Corvin-sétányt Kitolja az Orczy-negyed felé a Corvin-negyed határait a Futureal. A józsefvárosi ingatlanfejlesztő a szomszédos üres telken terjeszkedhet tovább.
Az Ötöslottó 46. heti nyerőszámai Mik a nyerőszámok?...
Hűtőszekrény és Xbox konzol tarol az Extreme Digital Black Friday-án Mintegy ötvenezer látogató kereste fel egy időben a www.edigital.hu oldalt a Black Friday indulásakor reggel hét óra előtt néhány perccel. Már az első három percben ezer darab megrendelést fogadtak az Extreme Digital rendszerei.
Meddig emelkedhet az olajár? A kőolaj világpiaci árának emelkedése miatt az elmúlt egy hónapban folyamatosan növekvő üzemanyagárak az autósok számára már jól érezhető drágulást jelentenek. Kérdés, hogy mennyire lehet tartós ez az emelkedés az olajpiacon, van-e még erő a nyersanyagban, mert azt bizony a befektetőknek érdemes lehet kiaknázni.
Évtizedekig feketelistás volt, ezért most mindenki ezt keresi a lakáspiacon Ez az egyik legkényelmesebb és leggazdaságosabb....
Rendkívül népszerűek az okos ATM-ek az OTP-nél Az OTP Bank digitális fejlesztési programjának keretében tavaly ősszel kezdte meg intelligens bankautomatáinak telepítését. A korszerű gépek a már jól megszokott készpénzkifizetésen túl készpénzbefizetésre, és ezzel együtt a befizetett összeg azonnali jóváírására is alkalmasak. A hitelintézet eddig 162 darabot helyezett ki országszerte.

Top hírek:
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.
Új gént azonosítottak egy ritka betegség kialakulásának hátterében magyar tudósok Több mint kétévnyi kutatómunkával új gént azonosított egy szerteágazó idegrendszeri tüneteket eredményező, eddig tisztázatlan genetikai hátterű ritka neurológiai betegség kialakulásának hátterében egy magyar kutatócsoport - közölte a Semmelweis Egyetem az MTI-vel pénteken.
Meghosszabbíthatják a Bud Spencer-szoborral ékesített Corvin-sétányt Kitolja az Orczy-negyed felé a Corvin-negyed határait a Futureal. A józsefvárosi ingatlanfejlesztő a szomszédos üres telken terjeszkedhet tovább.
Sátrat ver Kínában a Volkswagen A Volkswagen 2025-ig 10 milliárd eurót fektet kínai partnereivel együtt új elektromos autók fejlesztésébe és gyártásába Kínában.
Mínuszokkal zárta a hetet New York Gyengültek pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Nejének játszaná át a hatalmat a matuzsálemi korú diktátor Még mindig nem adta fel a hatalomért való küzdelmet Zimbabwe rettegett ura, a 93 éve Robert Mugabe, sőt király módjára 40 évvel ifjabb feleségét tenné meg örökösének. Most már pártja is ellene van, a hadsereg házi őrizetben tartja, de még mindig eltávozhat békésen, ha nem, elfogy a tábornokok türelme.