Adótanácsadók: Ebben a formában nem elég a szocho-csökkentés

Több lépcsős, és kisebb a vártnál.

2017. október 18. 17:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Visszafordult a forint, újra 310 alatt járunk Gyengüléssel kezdte a napot a forint az euróval szemben, amivel rövid időre 310 fölé kapaszkodtak a jegyzések, innen azonban fordult a kurzus. Az amerikai dollár közben továbbra sem tud talpra állni,...
Nyakig eladósodott a Mentőszolgálat Hiába az év végi költségvetési utalás, a kórházak adóssága nem tűnt el.
Ki sem lát a szemétből Magyarország: ettől az ábrától leesik az állad Ráadásul sehol sem vagyunk az EU-s hulladéktoplistán....
HG Média évnyitó gazdasági konferencia Ki kell használni a jelenlegi stabil gazdasági helyzetet; a makrokörnyezet jó alapot nyújt a további fejlődésre.
Szemetelésben is az uniós átlag alatt vagyunk Bezzeg a dánok!
Alig találnak jelentkezőt, aki az Alexandra helyére költözne Nem sikerült még bérlőt találni a Párisi Nagyáruház legtöbb területére, amelyet korábban az Alexandra bérelt. A főváros egyik leghíresebb kávézója viszont újra kinyithat.

Top hírek:
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
Miért lázadnak a pénz miatt a milliomos teniszezők? Nem csak ismertséget, hanem tízmilliókat is nyert Fucsovics Márton azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott az Australian Openen. De a teniszezők többsége csak álmodhat arról, hogy egy fillért is viszontlásson abból a pénzből, amit a sportba befektet.
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
A versenyképesség növeléséhez szükség van a bérterhek csökkentésére Az adóterhek közel azonosak az uniós átlaggal.
Felfelé javította a világgazdaság növekedési előrejelzését az IMF Felfelé javította a világgazdaság idei és jövő évi növekedésére vonatkozó becslését a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a világgazdasági kilátások (World Economic Outlook, WEO) című kiadvány soros frissítésében, amelyet hétfőn tett közzé.
Szombaton folytatódik A Dal 2018 Szombaton folytatódik A Dal 2018: a közmédia dalválasztó showjának második adásában tíz előadó lesz látható és hallható élőben a Duna televízióban.