May: Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kötelezettségvállalásait

Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kilépésre vonatkozó kötelezettségvállalásait, a bennmaradó uniós tagországok egyetlen fillért sem fognak veszíteni.

2017. október 20. 13:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Brexit: 60 milliárd eurós válási kompenzációt követel az EU a britektől Még nem tudni, mennyi lesz a számla vége. Nagy-Britannia keményen küzd az Európai Unióval.
Botrányos: hotdoggal helyettesíti az áruház Jézust a Betlehemben Felháborodtak a brit Greggs vásárlói a pékséglánc adventi naptára láttán. A Betlehembe látogató három királyok ugyanis a kiadványban a kis Jézus helyett egy ropogós hot dogot találnak a jászolban. Az ...
Érkezik a Total War Saga: Thrones of Britannia Érkezik a Total War Saga első bejegyzése, a vikingek világába kalauzoló Thrones of Britannia.
Hivatalosan bejelentették az új Total War-játékot Hivatalosan is bejelentette a Creative Assembly az új történelmi Total War-játékát, amely Total War Saga: Thrones of Britannia néven készül. A játék valamikor 2018-ban futhat be PC-re, addig is nézzük...
76 milliárdos fizetést utalt magának a híres cég vezére Ezzel ő lett Nagy-Britannia legjobban fizetett főnöke. Cégének saját focicsapata is van.
Fél Nagy-Britannia kiakadt a felelőtlen magyar női vezetőn - fotó Fél Nagy-Britannia felháborodását kiváltotta annak a magyar nőnek a vezetési stílusa, aki saját maga vette videóra, hogyan viselkedik a volánnál. Nem kapcsolta be a biztonsági övet, vezetés közben tel...

Mégis mekkora veszteség a Brexit? Nagy-Britannia kilépése politikai és gazdasági veszteséget jelent az EU számára, és a feladat az ebből fakadó károk minimalizálása - mondta Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkár p...
Egy magyar nő vezetési stílusán háborog fél Nagy-Britannia Annyi szabályt sértett meg 12 perc alatt, hogy ötször vehették volna el a jogsiját, mindezt élőben közvetítette a Facebookon.
Tovább vizsgálnák a szíriai vegyifegyver-támadásokat A szíriai vegyifegyver-támadások ügyében nyomozó misszió (JIM) mandátumának meghosszabbítását kérte az ENSZ Biztonsági Tanácsától (BT) szerdán Franciaország, Nagy-Britannia, az Egyesült Államok és Ném...
Nagy-Britannia nagyratörő gazdasági viszonyrendszert akar az EU-val A brit miniszterelnök szerint London "nagyratörő" gazdasági viszonyrendszert szeretne kialakítani az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnése után.
May: Nagy-Britannia ki akar lépni az unió közös piacáról A brit miniszterelnök szerint London nagyratörő gazdasági viszonyrendszert szeretne kialakítani az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnése után.
Nagy-Britannia komoly engedmény a külföldi munkavállalóknak Nagy-Britannia csendben beleegyezett abba, hogy valamennyi olyan EU-s munkavállaló jogait szavatolja, akik az előtt érkeznek a szigetországba, hogy London 2019-ben kilép az EU-ból.