May: Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kötelezettségvállalásait

Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kilépésre vonatkozó kötelezettségvállalásait, a bennmaradó uniós tagországok egyetlen fillért sem fognak veszíteni.

2017. október 20. 13:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Londonban marad a Bank of America Hosszú távon is elköteleződött Nagy-Britannia mellett a Bank of America, a cég londoni központjának bérleti szerződését újabb 10 évvel 2032-ig hosszabbították meg - közölte a társaság szóvivője. A....
London mindenáron elkerülné a brexitleépülést Ha Nagy-Britannia kilép az EU egységes belső piacáról, akkor nem lesz lehetséges a brit üzleti szektor teljes körű hozzáférése ehhez a piachoz.
"Nagy-Britannia nem lesz Mad Max-ország" Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik "valamiféle sötét jövőképű fikcióból előlépő, Mad Max-stílusú" országgá - mondta kedden a Brexit-tárgyalásokért felelős brit miniszter.
Brexit: rasszisták vagy racionalisták? Vezető brit értelmiségiek fogtak össze annak igazolására, hogy miért helyes Nagy-Britannia számára, ha kilép az Unióból.
Újabb trükköt eszeltek ki a britek, hogy London Európa pénzügyi központja maradhasson Nagy kérdés azonban, mit szól ehhez az EU, amelynek tárgyalói többször kijelentették, hogy Nagy-Britannia "nem szemezgethet" az együttműködés előnyeiből.
Senki sem akarta elhinni, hogy két tízéves fiú a gyilkos Nagy-Britannia legfiatalabb gyilkosai 10 évesen kínoztak és öltek meg egy kétéves kisfiút. James Bulger 25 évvel ezelőtti brutális meggyilkolása ma is indulatokat kelt a közvéleményben.

Nagy-Britannia nem kívánja hazaszállítani a Szíriában elfogott két hírhedt brit terroristát Nagy-Britannia nem kívánja, hogy visszaszállítsák az országba az Iszlám Állam nevű terrormilícia két keresett brit tagját, akiket nemrégiben fogtak el Szíriában jelentette ki szerdán Brüsszelben Gavi...
Személyesen igazíthatta el a Brexit-ellenes tábor vezetőit Soros Nyilvánosan is beszállt a Brexit elleni kampányba Soros György. A milliárdos egy újságcikkben állt ki Nagy-Britannia uniós tagsága mellett, mert szerinte a kilépés tragikus hiba lenne.
Brexit - Soros szerint tragikus hiba "Nagy- Britannia soha nem tud a jelenlegihez hasonló kedvező feltételekkel visszalépni."
Nem várt külkereskedelmi hiánnyal zárta az évet Nagy-Britannia Rekordnagyságú importtal 15 hónapja a legnagyobb külkereskedelmi deficitje alakult ki decemberben Nagy-Britanniának, miközben a feldolgozóipari termelés már sorban a nyolcadik hónapja ért el havi növe...
Kiderült: Soros 500 ezer dollárt költ Nagy-Britannia befolyásolására A brit lapok beszámolói szerint az amerikai milliárdos és a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) alapítója, Soros György 2017 júniusa óta 400 000 fontot, azaz 140 millió forintot utalt át a hozzá közel...
Szankciós mechanizmussal bővült a Brexit-folyamat Az átmeneti időszak alkalmazása egyben azt is jelenti, hogy Nagy-Britannia gyakorlatilag újabb két évet kapna közel teljes jogú uniós tagországként arra, hogy eldöntse, végül milyen formában zárná le ...