Exkluzív fotók: így indult Koroknyai Virág a Miss World világversenyre

Szurkolunk, hogy koronával térhessen haza.

2017. október 20. 13:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy szépségkirálynő ninja-jelölt még borulás közben is kecses! A 2016-os Miss World Hungary, Gelencsér Tímea bizonyíthatott a Ninja Warrior akadálypályán. Nézd meg, hogy sikerült neki!
Sarka Kata: a mi lányunk a legszebb Már csak pár nap választja el attól Koroknyai Virágot, hogy magyarországi sikerei után megmérettesse ma­gát a Miss World kínai világdöntőjén is.
Harcosok óvják a magyar modellt Viczián Vikit még júniusban választották a Miss World Hungary verseny döntőjében első udvarhölgynek. Így ő képviseli hazánkat a Miss Earth világdöntőn, amit idén a Fülöp-szigeteken rendeznek meg. A fi...

Koroknyai Virág így készül Kínában a Miss World fináléjára A magyar szépségkirálynő a döntőre való felkészülésről mesélt.
Szépségkirálynővel erősödik a Fradi-tábor Első derbijére készül a Miss World Hungary 2014-es győztese, Kulcsár Edina, aki azóta lett fociszurkoló, hogy egy párt alkot a Fradi-drukker Csutival. A modell korábban focizott is.
20 éves magyar bombázó lehet Miss World 2017 - Koroknyai Virág holnap repül Kínába a döntőre Koroknyai Virág pénteken repül Kínába a Miss World döntőjére.