Besírnak a hazai nyelvtanárok, ha ezt megtudják

A latin túl unalmas, az angol túl könnyű, ezért választottam ezt a nyelvet mondta az AFP tudósítójának a 12 éves Liam, aki a nagyhercegség egyik legpatinásabb intézményébe, az Athéné de Luxemburgba jár.

2017. november 8. 12:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nikolics gólokat szeretne rúgni a válogatottban Elutazott Luxemburgba a Szélesi Zoltán vezette nemzeti csapat.
Újabb hiányzó a válogatott keretében Az összetartás előtt kihirdetett keretből Fiola Attila és Guzmics Richárd után Elek Ákos, a Kajrat Almati játékosa a harmadik, aki sérülés miatt nem állhat Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány...
A nap fotója Luxemburg grófja A Budapesti Operettszínház Somogyi Szilárd rendezésében mutatta be Lehár Ferenc operettjét.  [...] Bővebben!
Fiola és Guzmics sem játszik Luxemburg és Costa Rica ellen A válogatott hátvédjei most sérültek ehhez a két barátságos meccshez, amit Szalai és Kleinheisler is kihagy.
Liam Neeson magyarul akciózik a Nincs kiszállás új előzetesében Liam Neeson új filmje szinkronos előzetest kapott.
Dolhai Attila nem akármilyen okból kutatott műkincsek után a bolhapiacon A Budapesti Operettszínház színésze a Luxemburg grófja darab kapcsán vadászott kincsekre, amiben két szakember is segítségére volt. Eleni Korani műkincsszakértő és Dolhai Attila arról beszélt a Mokkáb...

El: Szalaiék a végén buktak két pontot, Kádár csapata továbbjutott Kleinheislerék Izraelben nyertek, a Milan megint nem lőtt gólt az AEK Athén ellen.
Különleges dolog épül a Széll Kálmán térre, az MNB alapítványai készítik A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné alapítványokról érkeztek friss hírek.
Még egy előzetest kapott Liam Neeson legújabb akciófilmje Liam Neeson továbbra sem lankad.
Az MLSZ kifizeti a szurkolók kárát A Magyar Labdarúgó Szövetség megtéríti a szurkolók számára a Luxemburg elleni barátságos mérkőzés időpontjának változása miatt keletkezett felesleges kiadásokat.
Liam Neeson nagyon bepöccen az új akciófilmjében Veszettül pörgősnek ígérkezik a vonaton játszódó The Commuter, amelyhez új poszter és új előzetes érkezett.
Egy nappal korábban lesz a luxemburgi meccs A két szövetség megállapodása értelmében az eredetileg kijelölt időpont előtt egy nappal, november 9-én rendezik meg a Luxemburg-Magyarország labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzést.