Besírnak a hazai nyelvtanárok, ha ezt megtudják

A latin túl unalmas, az angol túl könnyű, ezért választottam ezt a nyelvet mondta az AFP tudósítójának a 12 éves Liam, aki a nagyhercegség egyik legpatinásabb intézményébe, az Athéné de Luxemburgba jár.

2017. november 8. 12:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Titokban férjhez ment Miley Cyrus? Egy ausztrál magazin szerint Miley Cyrus és Liam Hemsworth szilveszterkor Új-Dél-Wales partjainál házasságot kötött egymással. A New Weekly nevű lap az énekesnő és a színész egyik közeli ismerősét szó...
The Commuter - Nincs kiszállás Liam Neeson és Jaume Collet-Serra sorban negyedszer készítenek közös filmet és ezúttal megcsinálták a Non-stop 2-t, csak repülő helyett most vonaton nyomoz a színész.
Az ismeretlen férfit non-stop elrabolják éjszaka rohanva A Commuter című Liam Neeson-film címe lehetne akár ez is, mert már minden jelenetét láttuk valahol. Ettől még szórakoztató.
GameStar Filmajánló - The Commuter - Nincs kiszállás, Kicsinyítés és Viszlát, Christopher Robin Liam Neeson 2018-ban is folytatja az akciózást, Matt Damon összezsugorodik, és azt is megnézhetjük, hogy mi kellett Micimackó történetének létrejöttéhez.
Nincs kiszállás: Liam Neeson újra akcióban Ha kíváncsi a színész legújabb kalandjára, játsszon és nézze meg a filmet premier előtt!

Luxemburg űrbányászati nagyhatalom akar lenni Ez nem vicc, a kis nagyhercegség nem fél felvenni a versenyt az Egyesült Államokkal és Japánnal.
Rod Stewart és fia Budapesten Rod Stewart brit énekes fia, Liam is pályára léphet az áprilisi divízió I-es jégkorong-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában, ahol édesapja januárban ad koncertet.
Rod Stewart fia is ellenfél lesz a hokivébén Rod Stewart brit énekes fia, Liam is pályára léphet az áprilisi divízió I-es jégkorong-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában, ahol
Közös bejelentésre készülnek az eddig rejtőzködő meleg focisták A másságát felvállaló Liam Davis mindenkit bátorít, mert őt nem érte semmilyen negatív élmény a coming outja után.
24 óra a halálig - Kritika Ethan Hawke Liam Neeson és Keanu Reeves nyomdokain. Kár, hogy nem megy neki.