Iszapömlés - Elhalasztották a MÁV és a Mal Zrt. közötti pert

A MÁV végösszegként 380 millió 793 ezer 665 forintban határozta meg az igényét.

2017. november 8. 15:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Pusztító erejű földrengések éve lehet 2018 Jelentősen megnőhet a pusztító erejű földrengések száma 2018-ban.
113 migránst mentettek ki Leszbosznál az Égei-tengerből A szigeten már így is 8000 migráns van a 2500 fős táborhelyhez képest.
Michelisz megpróbálja kizárni a külvilágot Parc Fermé: Michelisz megpróbálja kizárni a külvilágot
Ezért akár hatmilliárd forintnyi bírság is kiszabható A jövő május 25-én hatályba lépő új európai általános adatvédelmi rendelet (GDPR) minden tagállamra egységesen kiterjedően szabályozza majd az állampolgárok személyes adatai védelmének jogi keretrendszerét.
A DreamWorks Animation nemzetközi igazgatója is részt vesz 15. Anilogue filmfesztiválon Jövő héten kezdődik a legrangosabb magyar animációs filmfesztivál.
Csak Jean Todt lehet a FIA elnöke Mivel nem lehet választást rendezni egy indulóval, biztosan marad a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke a posztján.

Top hírek:
Egyre több elektromos töltő lesz az országban Hazánkban több mint 300 elektromos töltőállomás telepítését kezdték meg.
Két angol klub már csoportgyőztes a BL-ben A Manchester City és a Tottenham csoportgyőztes lett a BL-ben. Ugyancsak továbbment a Besiktas és a Real Madrid.
Weisz Fanni szalonnát és friss kenyeret eszik Pedig az alakja olyan tökéletes, mintha rajzolták volna.
Orbán a fiával ment öregdiákbulira, Mészáros Lőrinccel találkoztak fotó Első alkalommal tartottak öregdiák-találkozót a Puskás Ferenc Akadémián. Ott volt Orbán Viktor és fia, Gáspár is.
A címvédő Real Madrid Cipruson gálázik Modric Bajnokok Ligája-rekordot döntött, Benzema és Ronaldo is duplázott az APOEL ellen.
Az Androidot támadják a legtöbbször A Nokia is erre a következtetésre jutott, de a Windows továbbra is népszerű célpont.