Megemlékeztek Londonban a brit háborús halottakról

A csaknem egy évszázadra visszanyúló hagyományos gyászünnepséggel emlékeztek meg vasárnap Londonban az I. világháború és az azóta eltelt évtizedek konfliktusainak brit katonaáldozatairól. Az idei ünnepségen jelen volt II. Erzsébet királynő is, de most első ízben már nem koszorúzott személyesen.

2017. november 12. 13:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy újabb adat, amit meg kellene magyaráznia London muszlim polgármesterének Egy éven belül 20 százalékkal nőtt a bejelentett nemi erőszakolások száma a brit fővárosban.
Idris Elba raszta gengsztereket rendez London jamaikai bevándorlóiról forgatott bosszúfilmet.
Jól ráijesztett az Arsenalra a svéd menekültcsapat Otthon simán kikapott az Östersunds, Londonban közel jártak a továbbjutáshoz.
London megszabott határidő nélküli átmeneti időszakot szeretne London hozzávetőleg két évre becsüli ezt az időtartamot.
Tanácstalan Messi, egymást rúgó Barca-játékosok, fagyos München Carlo Ancelotti és Yoda is Londonban nézte a Chelsea-Barcát. A Bajnokok Ligája legjobb képei.
Már 8600-an jelentkeztek a külképviseleti névjegyzékbe Már 8600-an vetették fel magukat a külképviseleti névjegyzékbe, a legtöbben, 1387-en Londonban kívánnak szavazni - közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztató...

Újabb trükköt eszeltek ki a britek, hogy London Európa pénzügyi központja maradhasson Nagy kérdés azonban, mit szól ehhez az EU, amelynek tárgyalói többször kijelentették, hogy Nagy-Britannia "nem szemezgethet" az együttműködés előnyeiből.
Merkel: be kell tartani a Brexit-menetrendet Meg kell találni a "méltányos egyensúlyt" a huszonhetek és London viszonyrendszerében.
A dinoszauruszok kihalása után az emlősök nappali életmódra tértek át Az emlősök csak a nem madárszerű dinoszauruszok 66 millió évvel ezelőtti eltűnését követően tértek át a napközbeni aktivitásra, írja egy új tanulmámy, melyet a University College London és a Tel Aviv-...
A libsik letagadják, pedig léteznek: iszlám bíróságok Londonban És szerte az Egyesült Királyságban.
Világháborús bomba miatt lezárták London egyik repterét A brit főváros legkisebb repteréről van szó, a Cityről. Budapestről nem mennek oda járatok.
Sivalkodnak a brit liberálisok, mert Bermudán beszüntették a melegházasságot A jogilag Nagy-Britanniához tartozó szigetcsoport túlnyomóan keresztény lakosainak nyomására az ország kormányzója nemrég úgy döntött, eltörli a homoszexuálisok számára korábban megadott házasságkötés...