Elütött egy gyereket egy busz a Thököly úton

A sérültet a mentők kórházba vitték.

2017. november 13. 8:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
BKK-busz ütközött össze két autóval a Thököly úton

Friss hírek
5 ezer 65 év feletti ember jut számítógéphez A kormány idősügyi infokommunikációs programjának keretében ötezer, 65 év feletti, többségében egyedül élő ember jut számítógéphez; az első eszközöket csütörtökön adták át Berettyóújfaluban.
Liptaiék élvezték az adásszünetet videó Az Appra magyar! második adása techikai hiba miatt elmaradt a TV2-n, de a műsor szereplői feltalálták magukat a stúdióban. A nézőkre az elmaradt adás után csütörtökön dupla annyi pénznyeremény várt.
Jók a magyar-szlovén politikai kapcsolatok A magyar-szlovén politikai kapcsolatok kiválóak, az egyik legjobb kapcsolat a szomszédos országok közül Szlovéniához fűzi Magyarországot - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön az Országházban, miután a szlovén parlament elnökével találkozott.
Lajcsi trombitál Stadler temetésén Szombat délelőtt vesznek végső búcsút Stadler Józseftől a szülőfalujában, Akasztón. Az egykori üzletember családja úgy döntött, hogy kedves ismerősét, Galambost Lajost ké­rik fel arra, hogy a temetésen gyászzenét fújjon. Azt gondolom, hogy zenésznek lenni nem csak egy feladat, hi­vatás is. Nem az első alkalommal fordul elő, hogy temetésen trombitálok.
Két éve szabadult a börtönből a menekülés közben elgázolt bankrabló Egysaroknyira jutott a bankrabló, mert menekülés közben elgázolta egy teherautó. A pénz szétszóródott az úton, a rablót mentők vitték el.
Vizeletcsepegés: a prosztata a felelős? Az inkontinencia nemcsak a nőket érinti, gyakori panasz férfiak esetében is, amelyet mindenképpen ki kell vizsgáltatni. ...

Baleset akadályozza az 1-es villamos forgalmát Egymásba futott két autó a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésében.
Zebrán sodort el gyalogosokat egy autó a Thököly útnál Két autó ütközött a Róna utcánál, négy sérültje van a balesetnek.

Top hírek:
A Soros-tervvel humorizál a következő BagiNacsa-show Nacsa Olivér konzervatív fiúnak tartja magát, és szerinte jól helyen van a közszolgálati tévén a műsoruk, mert ott kevéssé elvárás a bulvárosodás, és nyugodtan nyúlhatnak közéleti témákhoz.
Olaszország mégsem tűnt el a migránsok térképéről 1100 illegális bevándorlót mentettek meg gumicsónakokból a Földközi-tengeren szerdán.
Ki is a szép és titokzatos Putyin-ellenlábas? Az orosz Kszenyija Szobcsak lenne a Putyin elnök ellen induló egyik jelölt. Az e heti HVG végigveszi 35 évének történetét, és motivációit. Úgy tűnik, ugyanakkora eséllyel lehet álellenzéki operettjelölt, mint Putyin valódi politikai ellenfele.
Bakondi: egyelőre nincs szükség újabb kerítésre Magyarország csak abban az esetben kezdené meg a határvédelmi kerítés meghosszabbítását vagy új építését, ha az illegális migráció fő iránya tartósan áttevődne más, a román vagy az ukrán határszakaszra - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön az M1 aktuális csator...
Szülő nőt mentettek a tengeren Az olasz parti őrség egy civil szervezettel együtt mentette ki a nőt egy gumicsónakról.
“Helyteleníti ön, hogy a lezsidózott zsidó szervezeteket zsidózhatják?” Tamás Gáspár Miklós szerint ezt jelenti orbáni nyelven a civiltörvény népszavazási kérdése. Szerinte ma Magyarországon szélsőjobboldali rendszer van, ahol nincs ellenzék, mert nem is lehet.