Meglepetés: Nadal búcsúzott

A világelső spanyol Rafael Nadal vereséggel kezdte a férfi teniszezők londoni világbajnokságát: a hétfői játéknapon nagy csatában, három játszmában kikapott a belga David Goffintől.

2017. november 14. 6:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nagy trió köszöni, jól van Már egy hét sincs hátra az év első Grand Slam-versenyéig. Hamarosan Melbourne-ben püföli a labdát a teniszelit színe-java. Tavaly váratlanul feltámadt a már korosodófélben levő Roger Federer és Rafael...
Egy nő mentette meg az ideges arabok bemutató tenisztornáját Az Abu Dzabiban rendezett eseményt Rafael Nadal lemondta, helyére érkezik az amerikai Serena Williams.

Friss hírek
A rémisztő pillanat, amikor a befagyott tóban úszó férfi elnézi a léket, és a jég alatt reked Barátai kétségbeesve próbálták megmenteni a kínai férfi életét.
Ónodi-Szűcs Zoltán: még nem késő beadatni az influenza elleni védőoltást Még mindig nem késő kérni az influenza elleni védőoltást hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára az MTI-nek szerdán telefonon.
Kutyákról mintáznák a robotok reakcióit az ELTE kutatói Csóválható antenna, hűség és egyéniség: a jövő társas robotjának legfőbb ismertetőjegyei.
Orbán emberei a közmédia nagy beszállítói között Jut a 87 milliárdból működő állami médiavállalat pénzeiből Bayer Zsoltnak, a Fidesz-alapító publicistának, Győri Tibornak, Orbán Viktor legrégebbi bizalmasának és Kálomista Gábornak, a Fidesz-kormányok idején rendkívül sikeresen mozgó filmproducernek is.
Kérjük, maradjanak józanok! üzeni a református egyház az áprilisi választásra Békességre és önmérsékletre kérik az érintetteket a választási időszakban.
Jelentős változást vezetett be a YouTube Bekeményített a videomegosztó szolgáltatás, sokak kieshetnek a reklámbevételt biztosító YouTube Partner Programból.

Tovább csúszik Rafael Nadal szezonrajtja A 16-szoros Grand Slam-győztes legenda csak az Australian Openre lesz egészséges.
Rafael Nadal nem játszik Abu-Dzabiban A 2017-es nehéz év után a mallorcai teniszező átformálja a versenynaptárát.

Top hírek:
Újra szabadon repülhet Hans és Kurszán, a két meggyógyult parlagi sas Tavaly ősszel kerültek a fiatal sasok a jászberényi Sasközpontba, most engedték szabadon őket.
Rájött a Fidesz, hogy nem tilthatja ki Szélt a bizottsági ülésről Rájött a Fidesz, hogy nem tilthatja ki az LMP-s Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, ezért inkább azt követeli az LMP-től, hogy mást küldjön a bizottságba. Ha mégis Szél megy, a Fidesz kivonul az ülésről.
Drágultak, de még mindig népszerűek a készházak Jelenleg a készházaknál is 300 ezer forint körül van már egy négyzetméter ára.
Hát, ez remek: a Facebook újításával visszaszorultak a hírek, ugyanakkor sokkal több lett az álhír Már teszteli a hírfolyammal kapcsolatos újabb fejlesztéseket a közösségi oldal, de valaki óriásit hibázhatott, ugyanis pont az történt, amire Mark Zuckerberg jó ideje megoldandó problémaként tekint: megsokasodtak az álhírek. Az egyik ráadásul annyira komolynak tűnt, hogy a rendőrségnek is meg kellett szólalnia.
Fejvadászcégnél a Sanoma volt vezérhelyettese Ruszkai Nóra, a Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa egy globális vezetői tanácsadó cégnél folytatja karrierjét, de megtartja a médiacégét is.
Az amerikai GE-nek adták az oroszok a paksi turbinák gyártását az orosz sajtó szerint Ez a legnagyobb szelet, amit alvállalkozók kaphatnak.