A nap karikatúrája a 888-on

Franciaország nem áll le

2017. november 14. 15:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Daisy Ridley kiborult, amikor visszanézte a Csillagok háborúja: Az ébredő Erőt Az egyik legkiemelkedőbb újonc Hollywoodban, de a színésznő ezzel bármikor vitába száll.
Másodszor sem vizsgálja a bíróság Kocsis Máté menekülteket sértő posztját Késelő, őrjöngő migránsokat vizionált a Józsefvárosba, de a bíróság szerint nem a teljes szöveg volt sértő.
Jobbik: független szakemberre van szükség a NAV élén A Jobbik értékelése szerint Tállai András államtitkárnak semmi keresnivalója nincs a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) élén, ott egy pártpolitikától független szakemberre van szükség.
A nap karikatúrája a 888-on Franciaország nem áll le
Kiraboltak egy ausztrál férfit a bulinegyedben Egy Kazinczy utcai ATM-nél ragadták ki a kezéből a frissen felvett pénzt.
Mi legyen a múlt héten született kiselefánt neve?

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Pornónak nézte a madarat a Facebook, ezért letiltott egy karácsonyi képeslapot Jackie Charley egy karácsonyra készített rajzot szeretett volna képeslapként árusítani a Facebookon, az algoritmus azonban közbelépett és blokkolta a feltöltést. Az ábrázolt madarat szexuális tartalomnak nézte az oldal.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Gulyás Gergely: jövőre egy hónappal a parlamenti választás előtt véget ér az Országgyűlés tavaszi ülésszaka
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Összegyűjtöttük: Ezek a legfinomabb sütőtökös receptek Ősz van, a napok hidegek és sötétek. A sütőtök hűvös időszak egyik legnépszerűbb zöldsége. Azon kívül, hogy rendkívül finom, számos jótékony hatással bír.