Totálkárosra tört egy Ferrari az M1-esen - képgaléria

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 68-as kilométernél, Tata térségében.

2017. november 14. 17:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ferrari: Elégedettek vagyunk Kimivel A Mercedes 2017-ben is mindent megnyert, és csak Sebastian Vettel tudta felvenni velük a versenyt. Kimi Raikkönen beleszürkült a mezőnybe, a Ferrari mégis kitart a finn pilóta mellett.
A Ferrari fejlesztette és még Pirelli kereke is van az olasz olimpia csapat bobjának, amit egy Baumgartner irányít Parc Fermé: A Ferrari fejlesztette és még Pirelli kereke is van az olasz olimpia csapat bobjának, amit egy Baumgartner irányít
A világbajnok Ferrari, amely Lancia volt A tizenöt F1-es Ferrari közül, amellyel egyéni világbajnoki címet nyertek, egy kilóg a sorból: a feltűnő oldaldobozairól megjegyezhető Ferrari D50 csak utólag kapott nevében volt Ferrari. Története ké...
Brawn: Az F1 Ferrari nélkül is működne A Liberty Media tagja, Ross Brawn nem szeretné, ha a sport elveszítené az F1 egyik legikonikusabb gárdáját, de szerinte ehhez az olaszoknak is együtt kell működniük a vezetőséggel.
Nem csak a Saubert nevezhetik át December elején az Alfa Romeo hivatalosan is visszatért az F1-be a Sauber oldalán, de a Ferrari egyik másik partnercsapata is nyitott hasonló üzlet nyélbe ütésére.
Fegyverkezésben a Ferrari mindenkit ver az F1-ben De a Force India 2017-es teljesítménye a legmegdöbbentőbb az adatok alapján.

Ricciardo a címért küzdene Verstappennel A Red Bull 2017-ben sem tudott érdemben beleszólni a világbajnoki harcba. A Mercedes és a Ferrari csatáztak a végső győzelemért, de a csapat pilótái remélik, idén ők is beleszólhatnak a küzdelembe.
Nem hiányolja a Mercedeshez pártoló mérnököt a Ferrari A Scuderia nem egy zsenit veszített el a motorspecialista Sassi személyében, hangsúlyozta Sergio Marchionne. Egy másik részlegen marasztalták volna, de nem mért csapást az istállóra, hogy a szakember ...
Így alázza le az F1-es a leggyorsabb közúti autókat Elrugaszkodott, de látványos kísérlet az Asetto Corsában: a Ferrari F2004-et Lamborghinikkel, Bugattikkal és társaikkal állították fel egy rajtrácsra. Aztán kialudtak a piros lámpák.
Jön a Mercedes B csapata is? A Red Bull több, mint egy évtizede, a Ferrari pedig mostanában kezdte alkalmazni fiókcsapatát a Formula-1-ben. Úgy tűnik, a Mercedes is érzi, ez bizony előnyt jelenthet. A németek is belevágnak?
Amikor a Ferrari hiába reménykedett Közel állt ahhoz a Ferrari, hogy tíz év szünet után újra világbajnokot ünnepelhessenek Maranellóban, de végül elbuktak. Volt már ilyenre példa az aranykorban is, akkor végül Senna győzött.
Ilyen lesz a Ferrari 2018-as autója az olasz sajtó szerint Parc Fermé: Ilyen lesz a Ferrari 2018-as autója az olasz sajtó szerint