Totálkárosra tört egy Ferrari az M1-esen - képgaléria

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 68-as kilométernél, Tata térségében.

2017. november 14. 17:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Cipruson nyert a magyar U21-es válogatott A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 2-0-ra győzött Cipruson a 2019-es, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság selejtezőjében, így továbbra is veretlen.
Megkésett válasz Lukácsi Katalintól Válasz Szentesi Zöldi László július 10-én megjelent cikkére.
Bemutatjuk a Prágában született kis maláj tigriseket A nagymacskából mára már nagyon kevés maradt.
Úgy tűnik, BKK-ellenőrből is hiány van már Az Európai Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint kölcsönzött munkaerővel pótolnák a hiányzó ellenőröket, ügyfélszolgálatosokat, adminisztratív dolgozókat.
Állásába kerülhet egy tanárnak, hogy eltévesztette diákja nemét Vizsgálat indult egy gimnáziumi matektanár után, aki véletlenül lánynak szólította egyik diákját.
Botrányba fulladt a mongol szumósok italozása: kórházba került Takanoiva Josimori Nem tudni, min vesztek össze, de a vége koponyatörés.

A VW olcsó autókkal terjeszkedne Indiában és Kínában Az indiai Tata autógyárral kútba esett tárgyalások ellenére is két modellcsaláddal lépne elsősorban az indiai és a kínai piacra a Volkswagen az olcsó autók szegmensében.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Pornónak nézte a madarat a Facebook, ezért letiltott egy karácsonyi képeslapot Jackie Charley egy karácsonyra készített rajzot szeretett volna képeslapként árusítani a Facebookon, az algoritmus azonban közbelépett és blokkolta a feltöltést. Az ábrázolt madarat szexuális tartalomnak nézte az oldal.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Gulyás Gergely: jövőre egy hónappal a parlamenti választás előtt véget ér az Országgyűlés tavaszi ülésszaka
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről