Halálos veszélyben van Ferdinand, a svéd sztárjávorszarvas

Kilőhetik a nyáron interneten szenzációt keltő állatot, mert rátámadt egy kutyáit sétáltató nőre, aki könnyebben megsérült. Több ezren írták alá a petíciót arról, hogy hagyják életben.

2017. november 14. 18:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
125 éves a panamázás fogalma, a korrupció szinonímája 1893. február 9-én ítélték el Párizsban Ferdinand de Lessepst és társait a Panama-csatorna megépítése körüli pénzügyi visszaélések miatt. A politikai botránnyá duzzadt per kapcsán született meg a korr...

Friss hírek
Hüllőket és tarantulát ettek, kobravérrel öblítettek Nem kíméltek senkit a brutális dzsungelkiképzésen.
Apró szigorítás jöhet az USA-ban a fegyvervásárlásoknál A John Cornyn texasi és Chris Murphy connecticuti szenátor által benyújtandó javaslat szigorítaná mind a szövetségi, mind a tagállami kötelezettségeket arról, hogy jelentsék és számon tartsák azokat a kihágásokat, törvénysértéseket, erőszakos megnyilvánulásokat, amelyek miatt megtilthatják egyeseknek a fegyvervásárlást.
Törvényjavaslat készül Amerikában a fegyvervásárlás szigorításáról Donald Trump már pénteken elkezdte az egyeztetést a törvénytervezetről.
Japán is beszáll a fegyverkezési versenybe a Dél-kínai-tengeren Tavaly, miközben Donald Trump és Kim Dzsong Un verbális csatát vívott egymással, Peking szép csendben erősítette katonai jelenlétét a Dél-Kínai-tengeren általa létrehozott mesterséges szigetek láncolatán - most azonban Japán is beszállt a játékba.
Tiltakoznak a körülmetélést tiltó izlandi javaslat ellen Képviselők szerint a gyerekek jogai az elsődlegesek, hat év börtönnel büntetnék a beavatkozásokat.
Tiltott helyen síelő apa és lánya halt meg egy lavinaomlásban Franciaországban Egy hatalmas lavina érte el a lezárt részt, ahol a tiltás ellenére többen is voltak.

Tudtad? 125 éve született meg a panamázás fogalma Százhuszonöt éve, 1893. február 9-én ítélték el Párizsban Ferdinand de Lessepst és társait a Panama-csatorna megépítése körüli pénzügyi visszaélések miatt. A politikai botránnyá duzzadt per kapcsán...
A Cadillac nyerte Daytonát, Alonsóék a 38. helyen zártak Fittipaldi unokaaöccse győzött, a korábbi F1-es Felipe Nasr dobogón végzett, Ferdinand Habsburg és Paul di Resta is erős versenyt futott a királykategóriás sztárok, Fernando Alonso és Lance Stroll az...

Top hírek:
Aszad erői segítik ki a kurdokat a törökök ellen A kormányhadsereg két napon belül állásokat vesz fel Afrín környékén, a török határon.
Egy nap után érték el a mentők a lezuhant iráni repülőt A kutatócsapatok hétfőn, pirkadat előtt találták meg az Iran Aseman Airlines nevű légitársaság vasárnap lezuhant repülőgépét közölte a Press TV angol nyelvű iráni hírtelevízió hétfőn. A járaton mindenki meghalt.
Tiltakoznak a körülmetélést tiltó izlandi javaslat ellen Képviselők szerint a gyerekek jogai az elsődlegesek, hat év börtönnel büntetnék a beavatkozásokat.
A magyar határ mellett van az embercsempészet új központja Temesváron gyűjtik össze a Nyugatra induló migránsokat.
Halálra ítéltek egy török nőt Irakban, aki az Iszlám Állam tagja volt Ő a második európai nő, aki ezért halálos ítéletet kapott Irakban.
Gambiában felfüggesztették a halálbüntetést Moratóriumot hirdetett a halálbüntetések végrehajtására Adama Barrow gambiai elnök, aki az ilyen büntetések eltörlése irányába tett első lépésnek nevezte döntését jelentette az AP amerikai hírügynökség hétfőn.