Romániából 15 évre kitiltottak egy oroszbarát szerb kémet

Bratislav Zivkovic az oroszok oldalán harcolt Kelet-Ukrajnában, idén pedig többször járt Romániában, ahol titkos dokumentumok és katonai objektumok iránt érdeklődött.

2017. november 14. 20:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két magyar halottja van a nyugat-nílusi láznak Az Emmi is megerősítette a Webbeteg értesüléseit. A láz Romániában szedte a legtöbb áldozatát.
Leszavazták: nem lesz ünnep március 15-e Romániában Elutasította a kétkamarás bukaresti parlament szenátusa hétfőn a törvénytervezetet.
Emelik a nyugdíjakat Romániában Romániában tíz százalékkal nőnek 2018. július 1-jén a nyugdíjak, ugyanakkor a kötelező magánnyugdíjak hozzájárulását 5,1 százalékról 3,75 százalékra mérsékelték.
A nyugdíjemelést is megszavazták Romániában Romániában tíz százalékkal nőnek 2018. július 1-jén a nyugdíjak, ugyanakkor a kötelező magánnyugdíjak hozzájárulását 5,1 százalékról 3,75 százalékra mérsékelték.
Ennyivel nőtt az átlagbér Romániában Szeptemberben 13,5 százalékkal volt magasabb a nettó átlagbér Romániában az egy évvel korábbihoz mérten - közölte kedden a román országos statisztikai intézet.
Börtönbe küldenék a kamu parkolóőröket Romániában Bukarestben mindenki ott parkol, ahol tud, de vannak, akik védelmi pénzt szednek a sofőröktől.

Újabb kormányellenes megmozdulás Romániában Az igazságszolgáltatás függetlenségének védelmében rendeztek tüntetést vasárnap Bukarestben és Románia több nagyvárosában kormányellenes civil szervezetek.
Ismét embert sebesített meg egy medve Romániában Egy héten belül a második ilyen incidens.
Egyre több házba törnek be a medvék Tusnádfürdőn Tusnádfürdőn egy medve besétált az egyik lakásba, kinyitotta a hűtőt, és evett az ételből. Romániában 3000 medve élhet, ebből 23-ra adtak ki kilövési engedélyt.
Érik az újabb politikai válság Romániában Élesen bírálta a bukaresti szociálliberális kormánytöbbség gazdaságpolitikáját csütörtökön a jobboldali Klaus Iohannis államfő, felszólítva a kormányt, hogy tegyen le a tervezett járulék- és...
6,1 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma Romániában Az év első kilenc hónapjában a turisták 21,4 millió vendégéjszakát töltöttek a romániai kereskedelmi szálláshelyeken, ami 6,1 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.
Újranyithatják a verespataki ciános bányát Hirtelen mindenki azt szeretné Romániában, hogy folytatódjon az egyszer már tragédiát okozó ciános bányászat.