Adjunk hálát, hogy a Szex és New Yorknak nem lesz folytatása!

Kim Catrall beintett a több százmillió dolláros bevételt hozó franchise-nak, és ezzel megkímélte a rajongókat attól, hogy végigfeszengjék a Szex és New York harmadik részét. Vannak filmek, amelyeknek egyszerűen nem szabad megszületniük. A Szex és New York 3 pont ilyen.

2017. november 14. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jövőre Budapestre jön a Yo La Tengo Az 1984-ben alapított New York-i indierock zenekar május 13-án az A38-on fog fellépni. Ha minden igaz, most először Magyarországon. 
Jó hír a szexről A szex nagyon ritkán okoz hirtelen szívhalált egy új amerikai kutatás szerint, melyről a BBC számolt be.
Nagy bajban van a meghekkelt amerikai kémhivatal Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséget (NSA) sújtó rendszeres kiszivárogtatás hatására megrendült a kémszervezetnél dolgozók morálja és lelassultak a hírszerző akciók is. A The New York Times szeri...
A New York-i Tiffany kínálatában ezentúl megvalósul az álom luxuskivitelben A New York-i Tiffany ékszerbolt kávézót nyitott, ahol az Álom luxuskivitelben című film hangulatát kívánja megidézni.
Vérengzéssel zárult az aktus: fejbe lőtte a partnerét, mert rossz volt az orális szex Kétszer húzta meg a ravaszt a nő, mert nem tudta, hogy szóljon: nem élvezi a szexet.
"Megkérdezte, hogy maszturbálhat-e előttem" - 5 nő vallott Louis C.K. szokásáról Percekkel azután, hogy lefújták Louis C. K. filmjének amerikai premiervetítését, a New York Times közzétette azt a cikket, amelyben öt nő vall arról, hogy a humorista a jelenlétükben maszturbált, vag...

Tesz Kim Cattrallre a Szex és New York csapata Könnyen lehet, hogy Kim Cattrall nélkül is megvalósul a Szex és New York 3. A színésznő ugyan egyértelművé tette, nem kíván részt venni a népszerű sorozatból készített filmek harmadik részében, ám a h...
Megvan, miért vannak az USA-ban tömeggyilkos lövöldözések Mi magyarázza, hogy olyan rengeteg a tömeges áldozatokkal járó lövöldözés az USA-ban? Talán a lakosság mentális állapota, ahogy Donald Trump utalt rá? Vagy az etnikai sokszínűség? Általában a magas bű...
Hogyan juthatott legálisan fegyverhez a texasi merénylő? Sokkolta Amerikát az újabb tömeggyilkosság. Az októberi Las Vegas-i lövöldözés, illetve a New York-i gázolásos merénylet után, ezúttal Texas államban gyilkolt egy ámokfutó. A 26 éves, egykori katona e...
Negyven év után nyert újra amerikai nő a New York Marathonon Flanagan a háromszoros győztes kenyait győzte le. A férfiaknál három másodperc döntött 42 km-en.
Elsülhetek túl korán a megfelelési kényszertől? Ha játékosan megtiltjuk egymásnak, hogy orgazmust éljünk meg, sokkal jobb lehet a szex.
Nyereséges hetet zárhat a new york-i tőzsde Pozitív kezdés és a negatív tartományba tett rövid kitérő után nyereséges zárás felé haladtak pénteken a főbb amerikai tőzsdeindexek.