Macskamentő buli és egyéb mulatságok

Itt a hétvége, itt a buliajánlónk.

2017. november 17. 14:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Micsoda nap volt! Köszönjük a figyelmet, mindenkinek jó pihenést, de holnap se lankadjon a figyelem, hiszen soha nem lehet tudni, hol bujkál az ellen. Éberség!
Befolyásos amerikai politikusok méltatták az ünnepet A washingtoni Capitoliumban befolyásos amerikai politikusok méltatták a magyar nemzeti ünnepet, majd megkoszorúzták Kossuth Lajosnak a Capitoliumban lévő mellszobrát
A hét véletlen egybeesése: 1300 milliárd forintot (!) ad az EU a magyar települések fejlesztésére Honnan ismerős ez a szám?
Szalagkorlátnak csapódott egy kocsi a 2-es főúton Félpályán halad a forgalom.
Gyógyító helyek: itt kell mindenképpen megfürödni A természetes melegvízű forrásokban évezredek óta szívesen fürdőznek az emberek, és a világ szinte minden táján kialakult valamilyen fürdőkultúra, vagy ahhoz hasonló. A tisztálkodáson kívül ezeknek a helyeknek ugyanis gyógyító, relaxáló hatása is... ...
770 ezer bevándorló él úgy Nagy-Britanniában, hogy nem beszéli a nyelvet Újabb integrációs pofont kapott a brit kormány, mivel kiderült, hogy országszerte legalább 770 ezer olyan bevándorló hátterű család él, aki alig vagy semmilyen formában nem beszél angolul.

Top hírek:
Viccből lelőtte barátját, élőben közvetítette a YouTube-on Az egészet közös gyerekük is végignézte.
Ne büntessék a románok a magyarokat a nemzeti ünnep megünnepléséért! Az ilyen büntetések méltatlanok egy uniós országhoz - írta közleményében Szijjártó Péter.
Elindultunk üzente Kósa Lajos, majd ott maradt Debrecenben Nagyjából kétbusznyi emberrel fényképezkedett Kósa Lajos, amikor Debrecenből elindultak a Békemenetre.
Horánynál kiesett egy ember a kompból A szemtanúk szerint azonnal elmerült a vízben.
A United Airlines rossz földrészre szállította egy család kutyáját Az amerikai United Airlines kivizsgálja, miért szállította egy kansasi család német juhász kutyáját Kansas helyett Japánba. A malőr két nappal az után történt, hogy ugyanezen légitársaság egy gépén elpusztult az ülések fölötti csomagtartóba kényszerített kölyökkutya.
Ez aztán a támadás: 6 évig titokban fertőzött egy malware Olyan rosszindulatú programot fedeztek fel a Kaspersky Lab szakemberei, amelyik már 2012 óta fertőz, és még a múlt hónapban is találtak jeleket a támadására.