Szétverték a biztonságiak a szurkolókat, megbüntették a DAC-ot

A szlovák klubnak 2500 eurót kell fizetnie a videóra is felvett, brutális verekedés miatt.

2017. november 18. 11:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Hat ember, akik elmentek a falig a magyar állammal szemben Egy úszásoktató, aki mécsesekkel tiltakozott az egyetembezárás ellen, egy aktivista, aki propaganda-plakátokat tépkedett. Emberek, akik a rendőrségen vagy bíróságon végezték, mert felléptek az állammal szemben.
Csütörtöki sportműsor és televíziós közvetítések Megkezdődik a darts-világbajnokság, folytatódik az úszó-Eb.
Otthagyta a roncsnál a két halott lányt a bedrogozott sofőr - most hallgat Miután árokba csapódott autójával, magára hagyta utasait, és bemenekült ismerősei házába egy bedrogozott fiatalember. A két lány meghalt.
Hónapok óta először láthattuk Demcsák Zsuzsát Szeptember óta - azaz amióta lekerült az ATV képernyőjéről - nem igazán hallhattunk Demcsák Zsuzsáról, látni pedig pláne nem láthattuk semmilyen nyilvános eseményen. Most azonban háziasszonyként volt jelen az Európa-hajón rendezett karácsonyi FINA-fogadáson - írja a Blikk. A beszámoló szerint a több száz vendég előtt magabiztosan, erőtől kicsattanóan jelent meg az utóbbi hónapokban a háttérbe húzódó tévés.
A Ford felszámolja mexikói üzemeit De nem Amerikában, hanem Kínában folytatja az ottani gyártást.
Pornót forgattak egy eperjesi templomban A film az egyik legnagyobb pornómegosztó portálra került fel.

Top hírek:
Berkecz Balázs vette föl Karácsony Gergely beszédét Az Együtt alelnöke vette fel a beszélgetést.
Stollár Fanny és Gálfi Dalma is kiesett a dubaji tenisztornán Mindkét magyar a nyolcaddöntőben búcsúzott a 100 ezer dollár összdíjazású viadalon
Szemeteszsákot húzott magára Daisy Ridley Az utolsó Jedik premierjére Tegnap este került sor Londonban Az utolsó Jedik ünnepélyes bemutatójára.
Ezek a valaha volt legrosszabb Android-telefonok Ezúttal a legcsúfosabb androidos telefonokat mutatjuk be képekben.
Kiderült, kik hajtották fel a bitcoin árfolyamát Japán kisbefektetők tömege volt az egyik fő hajtóereje a bitcoin látványos árfolyam-emelkedésének.
Hosszú Katinka arany-, Bernek Péter ezüstérmes Hosszú Katinka szerezte a magyar csapat első aranyérmét, majd Bernek címvédőként ezüstöt nyert.