Gyanús csomagot találtak a potsdami karácsonyi vásárnál

A rendőrség felrobbantotta, a vásárt kiürítették. Még nem biztos, hogy bomba volt-e vagy utánzat.

2017. december 1. 17:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Mintha nem december lenne: nagyon meleg lesz a jövő héten Pár hónappal lemaradt, vagy előrébb tart az időjárás, mint kellene. 17 fok december közepén?
Hamilton nem hiszi, hogy megvárja az új F1-kocsikat 2021-ben jön az újabb korszak az F1-ben, az angol világbajnok azt mondja, 2020-ig tervez most.
Mélyszegénységben él a toplistás DJ Dalait Angliától Argentínáig hallgatják a progresszív house zene rajongói, de ezzel sok pénz nem jár.
Rendszeresen elveszi Juhász Tibor pénzét a végrehajtó, mert összekeveri a névrokonával A szegedi férfi bankszámláját háromszor nullázták le, pedig nem is volt tartozása.
Egy lengyel férfi tűnt el egy budapesti kórházból December 7-én egy XII. kerületi kórházból ismeretlen helyre távozott a 33 éves lengyel állampolgár Niezgoda Lukasz Krzesmir. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Niezgoda Lukasz Krzesmir körülbelül 180 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid barna hajú és barna szemű férfi.
Egy rock and roll közlegény A Generál együttessel élte meg első sikereit, szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert a Piramissal. Szólópályáját hosszú szünetek után létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Rock and roll közlegények nevű formációjával december 18-án, gitárral a kezében lép színpadra a MOM Kulturális Központban.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 46. rész Cesur ismét kap egy levelet egy ismeretlen címről, majd megtudja az igazságot, mi történt az édesapjával. Cahide szorult helyzetbe kerül, mivel egy ételmérgezés miatt Korhan a kórházba viszi ultrahangra. Tahsin még mindig ártatlannak vallja magát és minden vádat tagad.
Cseke Katinka szerint ˝nőbb lett˝ Pallavicini Zita a tetoválás után Megváltoztál, máshogy nézel ki - ecsetelte pozitív benyomásait Katinka a kocsiban, és Zita is megerősítette őt: úgy érzi, erőt adott neki a tetoválás.
Századvég: Tovább erősödött a Fidesz-KDNP A biztos szavazó pártválasztók és a teljes népesség körében is nőtt az előny.
Erősen korhatáros lesz Tarantino Star Trek-filmje Tarantino készítheti el az első korhatáros Star Treket.
Méltó lakhatási körülményeket kell biztosítani a fogyatékossággal élőknek A cél, hogy a zsúfolt otthonok helyett korszerű lakóházakban élhessenek.
Saját otthonba költözhetnek a fogyatékos emberek Szociális otthonokból valódi otthonokba költözhetnek a fogyatékkal élők