A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei kampány egyik arca

Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.

2017. december 6. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pisilés - a hétköznapok sportja Táncos és akrobatikus elemek, izomfejlesztés és nyújtás. Gondolt már a munkahelyi és nyilvános vécékre edzőteremként? Mi igen, mutatjuk.
Német hétköznapok: virágzik a bűnözés Berlin "nemlétező" no-go zónájában Durva dolgokra derült fény a rendőrségi statisztikából a német fővárosban található Alexanderplatzcal kapcsolatban.

Friss hírek
A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei kampány egyik arca Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.
Jobbik: Kérdéses a párt indulása a 2018-as választáson A Jobbik frakcióvezetője, Volner János az Állami Számvevőszék bejelentése után azt mondta, a Fidesz be akarja tiltani őket.
Hogyan úszhatta meg a börtönt évekig Budapest egyik legnagyobb csalója? Iskolákat alapított, gyerekek nyaraltatott, és körülbelül 500 lányt eladott" külföldre.
Orvosi műszer kezdett izzani és füstölni a kisteleki rendelőben A tűzoltóknak kellett visszahűtenie a füstölő berendezést.
Az LMP feladta elveit: akár Gyurcsánnyal is összefognának Identitásválságba került az LMP: szocialista politikusok ostromolják Szél Bernadett Soros-közeli pártját.
Videó: A 13. havi nyugdíjról nyújtott be javaslatot az MSZP Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíjról szóló törvényjavaslatát az Országgyűlésnek - közölte Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Ő lehet a Real Madrid következő csúcsigazolása A királyi együttesnél nem lehet azt mondani, hogy unalmasan telnének a hétköznapok.
Heti menü: Laktató ételek november közepére az egész családnak A rohanós hétköznapok közepette van, hogy egyszerűen csak nincs erőnk új receptek között keresgélni. Ezért most összeszedtünk nektek néhány igazi finomságot, amit megéri elkészíteni a héten!
Elutasították a Helsinki Bizottság keresetét Kocsis Máté Facebook-posztja ügyében Elutasította a Fővárosi Törvényszék kedden, megismételt elsőfokú eljárásban a Magyar Helsinki Bizottság keresetét abban a személyiségi jogi perben, amelyet a VIII. kerületi önkormányzat és Kocsis Máté...

Top hírek:
Magyar álcivil-határozó: itt a legnagyobbak listája, hogy ne nézzék hülyének A kormány álcivilek egész hadseregét működteti, hogy bármely vitában legyenek függetlennek látszó támogatói. Bemutatjuk az öt legnagyobbat.
Körözi a rendőrség az RTL Klub sztárját Király L. Norbert nagy bajban van.
Betlehemes találkozó és adventi családi programok Debrecenben Az idei lesz a 27. nemzetközi betlehemes találkozó.
Szirénázó tűzoltóautó ütközött egy teherautóval Egy ember megsérült.
Nincs is jobb hely Bayer Zsolt könyvének bemutatójára, mint a kormányhivatal nagyterme A részvételt gov.hu-s emailcímen kell jelezni. A hivatal szerint ez csak terembérlés, Bayer pedig "az állam által kitüntetett író".
Tarlós a 3-as metróról: Egyetlen liftet sem fogunk kispórolni Az ellenzék felvetette, hogy minden állomás legyen akadálymentes.