A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei-kampány egyik arca

Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.

2017. december 6. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Városban élsz? - Hamarosan átalakulnak a hétköznapok Egyre több olyan innovatív ötletről, alkalmazásról, vagy vállalkozásról lehet hallani, amelyek kapcsolódnak valahogy az okos város koncepcióhoz. De mit takar pontosan ez a kifejezés és mitől lehet...

Friss hírek
Egyetlen nap örömünnepet jósol az ellenzéknek a kormányhű Nézőpont vezetője Mráz Ágoston Sámuel szerint a Fidesznek fel kell ráznia közömbössé vált szavazóit.
PS: Seggre esés, rohadt nagy saller Ritka őszinte és önkritikus publicisztikában értékelte a hódmezővásárhelyi vereséget a Fidesz-szócső pestisracok.hu. Csak erős idegzetűeknek. A pártközpontból sosem hallott mondatok következnek.
Márki-Zay: Senki ne lopjon! - videó Nézze meg a hódmezővásárhelyi polgármester-választás győztesének győzelmi beszédét.
Schmidt Mária: A hétköznapi kis kommunizmusok itt élnek velünk
Vásárhely személyesen Orbánt is pofon csapta Hajrá, Hegedűs Zoltán? Hát ez nem jött be
Kevesen adják el olyan magabiztosan a történelmi vereséget, mint Lázár János Rendkívüli sajtótájékoztatón reagált Lázár János, a térség országgyűlési képviselője arra, hogy elvesztették az időközi polgármester-választást. Lázár azzal érvelt, Hegedűs Zoltán annyi támogatást kapott, mint ő négy éve. Nem értette, miért merül fel, hogy ők nem mozgósítottak olyan jól, mint az ellenzék.

A STOP Soros visszavonását követeli a Helsinki Bizottság A Soros György által támogatott Magyar Helsinki Bizottság szerint a STOP Soros néven készülődő szabályozás "elfogadhatatlan", ezért annak visszavonását követelik a kormánytól.
Fővárosi Törvényszék: perelhető az MTI Országos Sajtószolgálata A Magyar Helsinki Bizottság sajtóközleményében azt írja, tapasztalatok szerint míg a kormányzati közleményeket valótlan és sértő tartalom esetén is közzéteszi a Magyar Távirati Iroda Országos Sajtósz...

Top hírek:
Márki-Zay Péter kezdhet nagyon izgulni, közel az álomhatár 57 százalékos a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, és még két óra hátra van a szavazásból.
Elsöprő Fidesz-győzelem Kiskunhalason Közel 70 százalékot kapott a kormánypárti jelölt.
Dermesztő hideg lesz a jövő héten Igazi téli időre számíthatunk egész napos faggyal, havazással, hófúvással.
Bekerülhet az új német kormányba Merkel ellenlábasa Bekerülhet a következő német szövetségi kormányba Angela Merkel kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) legfőbb párton belüli ellenlábasa, a CDU konzervatív irányzatát és fiatal nemzedékét képviselő Jens Spahn - jelentette vasárnap több német lap
Schmidt Mária örök érvényű igazságbeszédet mondott Az önkény egyetlen célja a totális hatalom megragadása és megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, mondta például.
Gyújtogató, talányos szellem Csak egyetlen mód van a régi társadalom véres haláltusájának és az új társadalom véres szülési fájdalmainak megrövidítésére, a forradalmi terror.