RKK pályázat

A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.

2017. december 6. 20:26

A cikk folytatása...Friss hírek
A Ford felszámolja mexikói üzemeit De nem Amerikában, hanem Kínában folytatja az ottani gyártást.
Idén akár 30 millióra nőhet a vendégéjszakák száma Az idén az első tíz hónapban 1,6 millió vendégéjszakával többet töltöttek el a turisták Magyarországon, mit tavaly az egész évben, és ha a bővülés dinamikája kitart az év utolsó két hónapjában is, akkor 30 millióra nőhet a vendégéjszakák száma - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója az MTI-nek szerdán.
Szokatlan helyeken bukkan fel az orosz hadsereg feje Érthető volt, hogy a minap Szíriában az orosz hadügyminiszter ünnepelt az orosz és a szír elnökkel, miután megsemmisítették az Iszlám Államot, de Szergej Sojgu megjelent Dohában és Jeruzsálemben is, így mintha a külügyminiszter feladatát látná el. Vajon az orosz hadsereg szerepe nőtt meg, vagy Sojgu...
Tízből kilenc magyart ér valamilyen kellemetlenség a karácsonyi ajándékvásárlás során A PayPal online fizetési szolgáltató nemzetközi felmérést készített arról, hogy miként viszonyulnak az európai fogyasztók a karácsonyi ajándékvásárlással járó kényelmetlenségekhez. A felmérés tíz országban, köztük Magyarországon, több mint 10.000 válaszadó megkérdezésével készült.
Nem jött be a kormány nagy terve, eltékozoltuk az aranyéveket A magyar gazdaság dinamikus növekedése és a maastrichti küszöb alatt tartott államháztartási hiány bőven biztosítja a lendületesen csökkenő államadósság-pályát, így a költségvetési helyzetünk rendben...
Csökken a brit munkanélküliség, de csökkennek a reálbérek is Több mint négy évtizede nem mért mélypontra süllyedt a munkanélküliség Nagy-Britanniában, de ezzel egy időben folytatódott a reálbérek csökkenése is.

Top hírek:
A névrokona tartozott, tőle vonták le a pénzt Háromszor is igazságtalanságot kellett elszenvednie egy szegedi férfinak, mert egy névrokona tartozott egy banknak. Pedig Juhász Tibor már az első eset után joggal érezhette úgy, hogy mindent megtett a hiba kiküszöböléséért.
Karácsony előtt utalják át a januári családtámogatásokat 1,1 millió jogosult kapja meg a pénzt.
Megmenekült az európaiak kedvenc étele az uniós szigortól Az Európai Parlament szakbizottsága akarta szigorítani a dönerhús készítését, óriási felháborodást okozva.
Kamatot emelt a Fed 1,50 százalékra emelte a kamatot az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed.
A jövő bevásárlóközpontjai közösségi központok lesznek A jövő bevásárlóközpontjai közösségi központok lesznek, amelyeknek alapvető részei lesznek az egészségügyi, az oktatási és a szórakoztató egységek - derül ki a CBRE ingatlantanácsadó Kiskereskedelem jövője 2030 című kutatásából.
Bajban a Tesco, márkanevet lopott az áruház Húsbotrány: valamit csúnyán benéztek a marketingen, vásárlói megtévesztésről van szó.