A liberális Kanada az arabok mellett van a zsidókkal szemben

A cseh külügyminisztérium ellenben közölte Kanadával: Prága elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, az 1967-es határok mentén.

2017. december 7. 8:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fellélegzés a piacokon Donald Trump csütörtökön bejelentette az alumínium- és acélimportra kivetett amerikai importvámokat, a tengerentúli tőzsdék azonban emelkedni tudtak a kereskedés második felében, miután Kanada és...
Trump tényleg kivetette a védővámot az acélra és az alumíniumra Az USA megnyitotta a kereskedelmi háborút, de nagy kérdés, hogy mennyire állnak bele. Kanada és Mexikó már felmentést kapott, és Trump rugalmasságot ígér a többieknek is.
Hiába enyhült Trump, Kanada bekeményítene Nem várt helyről kaphatnak segítséget a védővámoktól tartó ország- és világvezetők.
Trump kivételt tenne az importvámokban Kanada és Mexikó kivételt képezhet az amerikai importvámokban, egy új NAFTA-szerződésért cserébe.
107 év van a két Esmond között A most 108 éves Esmond Allcock Kanada legidősebb embere végtelenül boldog. Hat gyermek, 17 unoka, 36 dédunoka és 11 ükunoka után, először fordult elő, hogy végre róla nevezzenek el egy újszülöttet a c...
Mindenki sokat bukhat Trump lépése miatt - De hogyan érinti Magyarországot? Donald Trump amerikai elnök protekcionista intézkedései Európára is hatással lehetnek, ugyanis Kanada után a kontinensről érkezik a második legtöbb acél az Egyesült Államokba. Donald Trump...

Gólesőt hozott a hokitorna bronzmeccse Kanada és Csehország alaposan megszórták a kapukat, az első harmadban fél perc alatt három gól is esett.
Leégett Kanada, nincs hokiaranya És a nap bukása is az övék. Sporttörténelmet írtak a németek. Arany és doppingbotrány az oroszoknál.
Svéd-amerikai döntő lesz férfi curlingben Az előző három olimpián győztes Kanada nagy csatában kapott ki.
Kanada csapatkapitánya kilőtte a finn kispadot – videó Vér folyt a hokitorna elődöntőjében, pedig az egész csak egy felszabadításnak indult.
Pjongcsang - Két századon múlt a magyar érem A női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó Kanada és Kína kizárása révén összesítésben negyedik lett.
Kanada-Egyesült Államok döntő lesz a női hokitornán A két favorit, az olimpiai címvédő és a világbajnok jutott a fináléba.