A liberális Kanada az arabok mellett van a zsidókkal szemben

A cseh külügyminisztérium ellenben közölte Kanadával: Prága elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, az 1967-es határok mentén.

2017. december 7. 8:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hogy került a Pepsi logója egy tengeri rák ollójára? Kanada partjainál fogták ki a megbrandelt állatot.
Kanada feloldotta a vízumkötelezettséget a román állampolgárokkal szemben Decembertől vízum nélkül utazhatnak Kanadába a román turisták.
Kanada, a hegyek, tavak és a felhőkarcolók országa Az ország, amelyről a legtöbbeknek a juharszirup és a jégkorong jut eszébe.
Kanada: Idén 14,5 ezer illegális migráns érkezett az USA-ból Az érkezettek többsége, 44 százaléka 6,3 ezer ember Haiti állampolgára.
Két és fél éves csúcson az olajár Két és fél éve nem látott magasságba emelkedett ma az olaj árfolyama, miután egy fontos vezetékrendszer meghibásodása gátolja a szállításokat Kanada és az Egyesült Államok között. Ráadásul a ma...
Elegük van Trumpból összefog Észak- és Dél-Amerika? Kanada és Mexikó kész visszautasítani az USA feltételeit a NAFTA tárgyaláson.

Kanada kesztyűs kézzel bánik szeretett terroristáival A liberális kanadai kormányzat maga jelentette be, hogy a nemzetközi trenddel ellentétben ők másképp állnak a hazatérő ISIS-harcosok kérdéséhez.
Kanada kormányfője nem teketóriázott
A liberális Kanadában már a zsidótörvényeket megszégyenítően diszkriminálnak A manapság egyre nagyobb teret kapó kampuszliberalizmus mezsgyéjén megjelent az intolerancia és a gyűlölködés mellett a baloldali szalon-antiszemitizmus. A betegesen liberális Kanada egy újabb példáva...
Kanada tisztára mosott egy káromkodást. Szabadon lehet fuckozni a rádióban
A kölcsönösség elve alapján válaszolt Oroszország Kanadának Ottawa és Moszkva kapcsolatai a Krím Ukrajnától történt 2014-es orosz elcsatolása, illetve az azt követő kelet-ukrajnai háború kirobbanása miatt gyakorlatilag befagytak. Kanada jelentős ukrán származá...
Kanada szankciókkal sújt 30 orosz állampolgárt, akiknek köze lehetett a Putyin ellen forduló könyvelő halálához Az intézkedés alapja "a korrupt külföldi kormányok áldozatairól" szóló törvény.