Az RTL Klub műsorvezetője újra szerelmes - Ismert valóságshow-sztár lett a párja

Nádai Anikót a közös munka hozta össze új szerelmével.

2017. december 7. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 27. Az RTL Klub az élen, pörögnek a kínai-magyar kapcsolatok, a győri ETO-nál jártunk.
Titkolják a rákkeltő szennyezés mértékét Hidason és Garén Titkolják, milyen mértékű a szennyezés az egykori Budapesti Vegyi Művek két baranyai telephelyén - adta hírül az RTL Klub Híradója.
Így hazudtok ti I. rész: Pénteken az RTL hazudott a közmédiáról Hangzatos riportban állította az RTL Klub híradója pénteken este, hogy pert nyert a Duna Műsorszolgáltató Zrt., és az MTVA ellen kár, hogy ez nem igaz.
Az RTL Klub műsorvezetője szakított párjával - Már külön is költöztek Fördős Zé és kedvese, Martina szakítottak.
Az RTL Klub, a 444, az Abcúg és a TASZ nyertek idén Hégető Honorka-díjat
Mennie kellett az RTL Klub híradósának - A műsor végén csalódottan búcsúzott Szabados Ági híradós esett ki kedd este A Konyhafőnök VIP-ból.

Elbúcsúzott a nézőktől Szabó Zsófi 400 adást vezetett végig az RTL Klub Story Extrájának műsorvezetőjeként.
Szabó Zsófi otthagyta Nyíregyházát Az RTL Klub műsorvezetőjének bármelyik pillanatban megszülethet az első gyermeke.
Emlékszel Balázsy Pannára? A Reggeli műsorvezetői 20 év alatt ennyit változtak Húsz éve indult az RTL Klub népszerű reggeli műsora.
A TV2 beelőzte volna az RTL-t, így vasárnap hirtelen adásba kerül A Fal Attól tartott az RTL Klub, hogy a TV2 egy az egyben lemásolja A Fal című játékát, ezért a csatorna előzött: Olaszországban leforgattak egy részt a műsorból, és az epizódot vasárnap le is vetítik.
Egyelőre nincs hatása ránk az EP menekült-határozatának Egyelőre semmilyen következménnyel nem jár Magyarország számára az Európai Parlament (EP) bevándorláspolitikával kapcsolatos határozata - hangzott el az RTL Klub péntek esti Híradójában.
Az RTL Klub sztárjai különválnak - A reggeli műsorban jelentették be A ByTheWay zenekar bejelentette feloszlását.