Az RTL Klub műsorvezetője újra szerelmes - Ismert valóságshow-sztár lett a párja

Nádai Anikót a közös munka hozta össze új szerelmével.

2017. december 7. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az RTL Híradót személyesen Soros György írja Mazochistaként emberkísérletre vállalkoztam: elkezdtem nézni a legnagyobb német, de mégis magyar nyelven beszélő, baloldali szálláscsináló kereskedelmi csatorna híradós műsorát. Egy percre leállítom a...
Az RTL Klub videósa zavarba jött Kelemen Anna melleitől Mondjuk nem csoda.
Csak a nézők idegesítésére jó, amit az RTL és a TV2 csinál Ugyan az RTL Klub az esti időszakban átlagosan továbbra is erősebb számokat hoz, mint a TV2 a Piramissal nem tudnak elbánni.
Újra változnak az RTL Klub estéi Megnő a Híradó időtartama, később kezdődik a Fókusz és A Fal, sőt a vetélkedő hosszabb is lesz. Így a Barátok Közt és az Éjjel-Nappal Budapest kezdete is kitolódik.
Kiss Ramóna vallomása: Megszoktam már, hogy bántanak Az RTL Klub maximális bizalmat és több műsort is megszavazott Kiss Ramónának, így tavaly ő lett az a tévés, akit a legtöbben láttak. Összesen hét és fél millióan. Ám a Barátok köztből megismert lány m...
Nagy pofont kapott az RTL Klub Hiába volt a balliberális oldalon óriási promója az RTL A Fal című műsorának, a TV2 A Piramis nevű adása jóval nézettebb.

Kórházba került Kiss Ramóna: mostantól beadatja magának az influenza elleni védőoltást - videó Kiss Ramóna ágynak esett, sőt, az influenza miatt még kórházba is került. Az RTL Klub műsorvezetője a Reggeli mai adásában jelentkezett be telefonon, és mesélte el, hogy többek között vitamininfúziót ...
Kiss Ramóna nagyon beteg, öt napja fekszik Kórházba került az RTL Klub műsorvezetője az influenzajárvány közepén.
Az RTL Klub műsorvezetője Valentin-nap kérte meg szerelme kezét - Fotó Mikike a szerelmesek napján kérte meg Peller Anna kezét.
Megtalálhatta az RTL a siker receptjét Heti átlagban tovább nőtt az RTL Klub előnye a TV2-vel szemben, utóbbi év eleji meglódulása így csak átmenetinek tűnik.
A mi kis falunk tarol, A Fal erősítésre szorul Az RTL Klub fikciós sorozata a hét legnézettebb műsora lett, vetélkedőjét viszont előzte a TV2-n futó hasonló gameshow. A TV2-n a Tények gyengélkedett, az RTL Híradó hasított.
Iskolai verekedés videóztak le a keszthelyi diákok Brutális osztálytermi verekedést videóztak le egy keszthelyi középiskolában a felvételt az RTL Klub Híradója hozta nyilvánosságra. A videóban egy lány egy másik fejét rugdossa, majd hajánál fogva húz...