10 meglepő dolog, amit a férfiak őrülten szexinek találnak egy nőn

Átlagosnak hinnéd őket, pedig odavannak értük a pasik.

2017. december 7. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Karácsony előtti szépítkezés: Nem tévhit az uborkás pakolás Inkább fáradtnak és nyúzottnak tűnik, mire eljön a karácsony, mintsem az ünnephez méltóan kipihentnek, feszes, fiatalos arcbőrrel állna a karácsonyfa mellett? Hogy az idén ez másképp legyen, a vendégek bókjait fogadva élje meg ezt az időszakot, elmondjuk, mit tehet szűk egy hónappal, egy-két héttel vagy az utolsó pillanatban  az ünnepi készülődés közben.
Sophie Turner elárult egy-két dolgot az utolsó Trónok harca-évadról Már csak 6-7 hónapot kell forgatniuk, szóval azz is lehet, hogy nem kell 2019-ig várni a 8. évaddal.
10 meglepő dolog, amit a férfiak őrülten szexinek találnak egy nőn Átlagosnak hinnéd őket, pedig odavannak értük a pasik.
Duplasajtos, krémes gnocchi a sütőből: remek fogás 30 perc alatt Az olaszok nudlija, a gnocchi sok sajttal összesütve egyszerre laktató és finom.
Ragasztóval ölik a cinegéket Fejér megyében Egy óra alatt három cinke pusztult el ragasztó miatt a Fejér megyei Gánton, köszönhetően az emberi gondatlanságnak. Egy helyi lakos egy Facebook-bejegyzésben hívta fel a figyelmet a felháborító esetre. Gánt-Bányatelepen egy kerítés külső szélére erős ragasztót kentek, hogy a macskák ne tudjanak bemenni a területükre.
Váratlanul lecserélték A Dal mindkét műsorvezetőjét - Ő veszi át Tatár Csilla helyét Ők vezetik jövő januárban A Dal című zenés műsort.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Négysajtos, tejszínes rakott krumpli darált hússal: vastag sajtréteggel a tetején A darált hús mellett a négyféle sajt teszi igazán izgalmassá a rakott krumplit.
Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.
Ilyen nagy már Angelina Jolie lánya - Alig ismertünk rá az új frizurája miatt Így néz ki ma Vivienne Jolie-Pitt.
Így nézne ki a bálna, ha olyan lenne, mint a gyerekrajzokon - A csiga sem lenne semmi Nagyon édes a cipő alakú bálna, de a csiga is, ahogy a miniatűr házát cipeli a púpján.