10 meglepő dolog, amit a férfiak őrülten szexinek találnak egy nőn

Átlagosnak hinnéd őket, pedig odavannak értük a pasik.

2017. december 7. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Bravúros: ilyen egy szövegszerkesztő bemutatása számítógép nélkül Owura Kwadwo ghánai tanárt nem lehet azzal vádolni, hogy nem lelkes. A pedagógus ugyanis számítástechnikát tanít egy vidéki iskolában számítógépek nélkül. A Microsoft Word használatát például úgy magyarázta el a tanítványainak, hogy a táblára részletesen fölrajzolta, mit látnának a monitoron, s minden ikon mellé odaírta az instrukciókat is.
Elképesztő, mi történt a testükkel 3 év alatt: gyönyörűek lettek kitartásuknak köszönhetően Nem érezték jól magukat, ezért változtattak. Rövid idő alatt szinte teljesen átalakultak.
Charlie Sheen fényűző luxusotthonán elámulsz - Kívülről-belülről megnézheted Fotókon a sztár extravagáns otthona.
A legbénább DIY dekorációk, amiket sosem kellett volna elkészíteni Fotókon a borzalmas, saját készítésű lakásdekorációk.
Így ismerkedett meg imádott feleségével Tahi Tóth László Szilvia mellette volt az utolsó pillanatig.
Állatkínzás Gyomaendrődön: kutyatetem mellett szállítják az ebeket Egészen elképesztő gyepmesteri túlkapást sikerült nemrégiben leleplezni. A gyomaendrődi gyepmesteri telep Facebook-oldalára (amelyet állatvédők üzemeltetnek) egy olyan fotó került fel, amelyen egy utánfutóba zárt szerencsétlen kutya látható. Az eb szemmel láthatóan teljesen meg van rettenve, amely nem is csoda, hiszen egy bezsákolt, elhullott fajtársa tetemén áll.

Top hírek:
Eszenyi Enikő 27 évesen igazi párductesttel rendelkezett - Ritka fotók kerültek elő Most te is megnézheted a régi fotókon, milyen is volt Eszenyi Enikő.
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
Emlékszel még Bartók Krisztiánra a Megasztárból? Ezt csinálja most az egykori énekes Bartók Krisztián a Megasztár első szériájában tűnt fel.
45 kilót fogyott a duci színész - Döbbenetes változáson esett át Jonah Hill Jonah Hill szinte a felére fogyott.
Így készül az amaretti, az olaszok mandulás habcsókja: gyors és egyszerű Az amarettit az olaszok macaronjának is nevezik. Ezzel az eredeti recepttel a te kekszeid is fantasztikusak lesznek.
Íme az ötöslottó eheti nyerőszámai Ezen a héten ezt az öt számot húzták ki az ötöslottó sorsolásán!