Fideszes tanács a Jobbiknak: a törvényeket be kell tartania

ÁSZ-jelentés: a Jobbiknak tiltott párttámogatás jogcímén több mint 330 milliót kell befizetnie a költségvetésnek.

2017. december 7. 11:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Toroczkai szerint a Jobbiknak szüksége van Morvai Krisztinára A párt EP-képviselője viszont nem ért egyet az új iránnyal, ezért 2019 után nem politizál tovább.
Beolvasott a Jobbiknak Morvai Krisztina, aki 2019-ben lezárja politikai pályáját Nem ért egyet a Jobbik irányváltásával, ezért 2019 után nem politizál tovább. Állítja, nem megy a Fideszbe.
Gerlóczy: Csendben maradni "Gondolj bele, te zsidó származású vagy, de nem akármilyen zsidó származású... Tudod, micsoda védelmet tud ez adni a Jobbiknak?"

Heller a zsidózást is elnézi a Jobbiknak A Jobbik körüli botrányok, a párt politikusainak zsidózó kijelentései ellenére Heller Ágnes szerint a balliberális oldalnak össze kell fognia Vona Gáborral, mert Orbán Viktor legyőzése mindennél fonto...
A Jobbik megmutatta igazi arcát Ha a Jobbik nem kér bocsánatot, akkor nem más, mint egy fasiszta párt. Erről beszélt Zuschlag János a Tényeknek Apáti István nem rég napvilágot látott zsidó-ellenes nyilatkozataira reagálva. Hozzátett...
Elkezdték mosdatni a zsidózó jobbikos politikust párttársai A cukisodó Jobbiknak a zsidózás már nem fér bele, ezért muszáj volt megmagyarázni, hogy mi történt "valójában."
Pávatáncot lejt Vona Gábor a melegek szavazataiért "Miért ne számítanék (a melegek szavazataira)? Szerintem a Jobbiknak eddig is voltak homoszexuális szavazói." - mondta a Jobbik elnöke.