Háromszor perelte most be az Európai Bizottság Magyarországot

A kvótadöntés szabotálása, a civilek szégyenlistája és a lex CEU is a luxemburgi bíróság elé megy.

2017. december 7. 11:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Sajtóklub Országjárás: Milyen ez a magyarországi baloldal? Bayer Zsolt, Huth Gergely, Bencsik András és Bencsik Gábor az ECHO TV Sajtóklub Országjárás című műsorának legutóbbi állomásán Sopronban járt.
Zsibbad az ujja? Komoly bajt jelezhet Zsibbadnak és fájnak az ujjai? Előbb csak nappal, majd éjszaka is jelentkeznek a kínzó tünetek? Lehet, hogy Carpalis alagút-szindrómában szenved. Nézze meg, mit kell tudni, erről a betegségről! ...
Spermadonortól született: már 40 féltestvérét felkutatta ez a lány fotók Pár év alatt csaknem negyven féltestvérét kutatta fel a floridai Kianni Arroyo. Ez nem is annyira meglepő, ha tudjuk, hogy a 21 éves lány spermadonortól született, és édesanyja egyedül nevelte fel. Kianni mindig is tisztában volt származásával, anyja nem titkolta előle, hogy egy donor cégtől vette az örökítő anyagot, amellyel megtermékenyítették a petesejtjét, de persze a biológiai apát személyesen ő sem ismerte.
Szentmisékkel zárul a Házasság Hete programsorozat A Házasság Hetének utolsó napján az egyházaké a főszerep Nagykanizsán.
Zeman felszólította a szociáldemokratákat Milos Zeman cseh államfő felszólította a Cseh Szociáldemokrata Pártot (CSSD), ne vonuljon ellenzékbe, hanem tárgyaljon az októberi képviselőházi választásokon győztes ANO mozgalommal az új kormány létrehozásáról
4700 részre szakadt a lezuhant orosz repülő Ötven hektáron szórodtak szét a múlt vasárnap 71 emberrel a fedélzetén lezuhant gép darabjai.

Top hírek:
Gyurcsány már nem is rezsicsökkentést ígér, hanem egy szintig gyakorlatilag eltörölné a rezsit A DK apró választási ígérete: a csillagok az égről.
Januárban is csaknem 100 menekültet fogadott be Magyarország Stop Soros ide vagy oda, ha hónapról hónapra folytatódik ez a tendencia, év végéig idén is meglesz az 1300 körüli szám.
Olcsóbb gáz fűtheti a stadionokat, mint a magyar otthonokat A Fidesz szerint a drága gáz jobban szolgálja az emberek érdekét.
Az iszlamizáció és az erőszakos migránsok miatt tüntetnek a német nők Berlinben a német nők a migránsok által elkövetett erőszak és a gyermekházasságok ellen fognak demonstrálni.
12 pontot hirdetett Gyurcsány Ferenc Már az első napon ingyenessé teszik a az alapvető gáz-, villany- és vízfogyasztást, az internetet, másfélszeresére emelik az egészségügyiek bérét, harmadával a családi pótlékot - egyebek mellett ezt ígérte a DK elnöke pártja kampánynyitó rendezvényén.
Kedvenc dalával indították utolsó útjára Kallós Zoltánt Az ördöngösfüzesi bujdosódallal indították szombat délután válaszúti otthonából utolsó útjára az élete 92. évében szerdán elhunyt néprajzkutatót.