Így készült a Jónak lenni jó Herendi lámpája

Már majdnem 12 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó kampányban. Az egyik licitálásra felajánlott tárgy egy gyöngyőrű Herendi váza.

2017. december 7. 12:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tolonganak a nézők a Valami Amerika 3 vetítésein Egy hét alatt több mint 140 ezren látták Herendi Gábor legújabb vígjátékát.
Vicces: Ganxsta Zolee-nak pszichológushoz kellett járnia a Valami Amerika 3 forgatása után? A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is...
A károgók halála: évtizedes rekordot döntött a Valami Amerika 3 Több mint 20 éve nem látott sikert ért el a Valami Amerika 3. Herendi Gábor új filmjét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta. Ezzel a Valami Amerika 3 a rendszerváltás óta a második legjobb ma...
Valami Amerika 3 - Kritika Herendi Gábor közönségkedvenc vígjátéka immáron harmadik felvonásával örvendezteti meg, vagy éppen borzasztja el a publikumot.
Áll az alku - 2018. 02. 15. - 39. adás 3. rész Tomi játéka egy hullámvasúthoz hasonlított, de a végső nyitásra azért nem alakultak rosszul a dolog. Hogy eladta-e táskáját, vagy kitartott a kezdetben jónak ítélt 21-es mellett, kiderül a videóból.
Sztárokkal jön a Valami Amerika 3 Sok humor, akció és egy kis érzelem. Lendületes, új részt alkotott Herendi Gábor rendező a Valami Amerika harmadik epizódjával. Tizenhét év telt el az első film bemutatása óta. Azóta szinte felnőtt eg...

Drogos színészt játszik Stohl András Testhetzálló szerepet kapott Stohl András a Valami Amerika 3 részében. Herendi Gábor rendezô bízott benne, hogy a színész kellő öniróniával oldja meg a dolgot.
A Valami Amerika 3. egy bő másfél órás buzizós börtönvicc A rendszerváltás utáni magyar filmgyártás egyik bombasikerének második folytatásában a bájnak semmi keresnivalója: Herendi Gábor rendezése kiváló színészeiből magukból kiforduló celebeket csinál, aki...
Így készült a Valami Amerika 3: ˝ez lesz a legpörgősebb a három közül!˝ Másfél éven át írták a harmadik rész forgatókönyvét - mesélte Herendi Gábor, aki azt is elárulta, hogy ez műfajilag kicsit más lett, mint az első kettő, kicsit akcióvígjátékba hajló film lesz krimi el...
Megható gesztus: egy súlyos beteg fiúnak külön levetítették a Valami Amerika 3-at Herendi Gábor rendező és Pindroch Csaba színész személyesen, premier előtt mutatta be a filmet Csorba Dávidnak. A 25 éves Dávid gyógyíthatatlan genetikai betegségben szenved.
Gyógyíthatatlan fiúnak vetítették le premier előtt a Valami Amerika 3-at Herendi Gábor és Pindroch Csaba személyesen vetítették le a filmet az izomelhalásban szenvedő fiúnak.
Egy Zsolnay- és egy Herendi-díszkutat állítanak Pesten A József nádor térre kerül majd a két híres porcelánmanufaktúra alkotása.