Így készült a Jónak lenni jó Herendi lámpája

Már majdnem 12 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó kampányban. Az egyik felajánlott tárgy egy gyöngyőrű Herendi váza.

2017. december 7. 12:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már 11 millió forintot ajánlottak fel Jónak lenni jó kampányban A telefonos adományvonalon és az interneten keresztül is sok felajánlás érkezik. Már a 11 millió forintot is elérte a felajánlások összege a Jónak lenni jó elnevezésű jótékonysági kampányban, amivel i...
Tízmillió felett a felajánlások összege a Jónak lenni jó kampányban Idén a közmédia a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatja.
Hét és fél millió forint gyűlt össze eddig a Jónak lenni jó! kampányban Elkelt A hegyi doktor című sorozat címszereplőjének köpenye is.
Egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia December 17-én egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányában, amelynek kedvezményezettje ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.
Már több mint hatmillió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó kampányban A telefonos adományvonalon és az interneten keresztül is nagyon sok felajánlás érkezik.
Jónak lenni jó: újabb két híresség csatlakozott Eperjes Károly egy díját, Miklósa Erika pedig egy "Éjkirálynő" kollekcióját ajánlotta fel az MTVA jótékonysági akciójára.

Eddig több mint három és félmillió gyűlt össze a Jónak lenni jó akcióban Továbbra is éjjel-nappal lehet tárcsázni a 1350-es számot, egy hívás 250 forintot jelent.
Jónak lenni jó - eddig több mint 1,7 millió forint gyűlt össze
Jónak lenni jó! - Több mint negyedmilliárd forintot adakoztak a nézők 2016-ban Tavaly rekordértékű adomány folyt be a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű, ötödik alkalommal megrendezett jótékonysági akciójában, amely a Magyar Református Szeretetszolgálatot támogatta. Érke...
Nagy értékű felajánlás a Jónak lenni jó! kampányhoz Újabb nagy értékű felajánlás érkezett a közmédia Jónak lenni jó! kampányához. Egy budapesti cég egy 40 millió forint értékű könnyűszerkezetes, kulcsrakész ház megtervezését és felépítését vállalta. Ez...
Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-11-25 Ma teljesen egyéni módon fogjuk fel a munkánkat. Csak azt tesszük meg, amit mi magunk is jónak gondolunk. Tehernek érezzük a korlátozásokat, utáljuk, hogy szabott munkaidőben, meghatározott körülmény...
A hegyi doktor is csatlakozott a Jónak lenni jó! programhoz Hans Sigl egy általa aláírt orvosi köpenyt ajánlott fel.