Blikk: Kis Grófo balesetezett az M1-esen

Csütörtök délelőtt ütközött egy Audi és két kamion.

2017. december 7. 12:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Amorim a Buducnost ellen térhet vissza A címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdázójának januárban tört el a kézközépcsontja.
Megvan, mikor térhet vissza Eduarda Amorim a Győri Audi ETO-ba A brazil világbajnok felépülőben van, nemsokára bevethető lesz.
DTM Az Audi készen áll a címvédésre Tél Németországban, napsütés a Kanári-szigeteken: az Audi DTM-pilótái optimális körülmények között készülhettek az új szezonra Lanzarote szigetén, miközben megszületett a döntés, melyik pilóta melyik ...
Csoportgyőztes a Győr Győri Audi ETO KC-Krim Mercator Ljubljana (szlovén) 34-25 (17-12).
Álcázva mutogatták az Audit, ami a Tesla rémálma lesz A Genfi Autószalonon felmatricázva állította ki az Audi az első tisztán elektromos hajtású modelljének a prototípusát.
E-tron: Az Audi első tisztán elektromos modellje A Genfi Autószalonon leplezi le az Audi első tisztán elektromos hajtásrendszerű modelljének prototípusát. A sportos SUV-modell a felsőkategóriás autók jellemzően tágas térkínálatát és színvonalas kény...

A férfiak rámenősebbek, a nők nem jól parkolnak Az autós káresetek negyedét a követési távolság be nem tartása okozza. A felső kategóriás autók közül még mindig az Audi és a BMW a legnépszerűbb márka a tolvajok körében, az ellopott autók pedig gyak...
Bántóan simán nyert a Győri Audi ETO Dániában A Bajnokok Ligája-címvédő könnyedén vette az újabb akadályt.
Új Audi A6: Fejlesztés a business-kategóriába Új Audi A6 modelljével az Audi nagysikerű felsőkategóriás limuzinjának immár nyolcadik generációját mutatja be, számos új fejlesztést hozva el e piaci szegmensbe.
Rekordok és mérföldkövek: Audi-jubileumok 2018-ban Jubileumi dátumok 2018 digitális kiadványában az Audi Tradition az Audi történetének legfontosabb termékei, rekordjai és mérföldkövei idei évfordulóiról tájékoztat, amelyből az érdeklődők a négykariká...
Törik az autót, akik nem tartják a követési távolságot Az elsőbbség megadásával és a parkolással is sokan hadilábon állnak. Kapós az Audi és a BMW a tolvajok körében. Casco-statisztika.
A címvédő Győr visszavágott a CSM Bucurestinek A címvédő Győri Audi ETO KC négy góllal legyőzte a vendég román CSM Bucuresti csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének negyedik fordulójában, hétfőn este.