Blikk: Kis Grófo balesetezett az M1-esen

Csütörtök délelőtt ütközött egy Audi és két kamion.

2017. december 7. 12:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kis Grófo nevével is visszaéltek Könnyű pénzkereseti lehetőséget ígérnek embereknek.
Így énekelik Kis Grófó dalát Vietnamban Megyeri Csilláék Kis Grófo slágerét próbálták megtanítani egy vietnami asszonynak, aki később Kasza Tibinek énekelte el a dalt. Tibi, jó zsűri lévén azonnal felismerte a slágert, így a páros folytatha...
Pápai Joci teljesen kiborult Jabin Peti kijelentése miatt A Sztárban Sztár kérdezőbiztosa véleményt formált Jociról, amit nem vett jó néven az énekes. Berkes Olivér kifejtette, hogy mi okoz neki nehézséget Kis Grófo stílusának megformálásban, Király Viktor p...
Zengőék impozáns tervvel készülnek a WTCR-re 2-4 Audi, csak magyar pilótákkal. A WTCR-ről is kiderültek újabb részletek.
Defekt lett a hegyi autós üldözés vége A kamerás autó egy Audi RS4, amellyel a sofőr kétségbeesetten próbálja tartani az előtte haladó Acura NSX tempóját - az erőlködés vége egy defekt lett az audis részéről.
Hipergyors autótöltőket telepít Magyarországra a Porsche A BMW, a Mercedes, a Ford és az Audi is érintett....

Pénzbüntetést kapott a Győri Audi ETO a magyar szövetségtől A magyar bajnokság és a Bajnokok Ligája-címvédőjének egy szurkolójánál kattant el valami - jött is a számla.
Győzelemmel zárta a BL-csoportkört a Győri Audi ETO A sérülésektől sújtott címvédő a Brest elleni sikerrel a csoport élén végzett.
Nem engedélyezi norvég klubja Heidi Löke győri kölcsönjátékát A norvég beálló, Heidi Löke nem lesz újra a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC játékosa.
Jövőre indul az elektromotorok sorozatgyártása Győrben Jövőre indul az e-motorok sorozatgyártása az Audi Hungaria Zrt.-ben, az első gyártóberendezéseket már integrálták a gyártási folyamatba tájékoztatta a győri székhelyű vállalat csütörtökön az MTI-t.
Ismét Mörk vezérletével győzött a Győr A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 30-26-ra legyőzte a Kisvárda csapatát a női kézilabda NB I szerdai játéknapján.
Ki pótolja a Győr sztárját? Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub elnöke kijelentette, Heidi Löke az egyik jelölt a csapat szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésén megsérült Anja Althaus pótlására.