A nemzeti érdekeket képviselő lengyel kormány hivatalban maradhat

Elvetette a szejm a Szydlo-kormánnyal szembeni bizalmatlansági indítványt

2017. december 7. 12:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Beata Szydlo legújabb Twitter-bejegyzése leváltásának lehet a jele Mateusz Morawiecki pénzügyminiszter válthatja őt tisztségében.
Szóváltásba keveredett Antonio Tajani és Beata Szydlo Lengyelországban minden európai parlamenti képviselő biztonságban van - szögezte le hétfőn Beata Szydlo.
Bizalmatlansági indítvány a lengyel kormány ellen A PO már idén tavasszal is benyújtott egy indítványt Beata Szydlo kormányával szemben.
Beata Szydlo: Brüsszelnek tiszteletet kell mutatnia Brüsszel folyamatosan piszkálja Lengyelországot, amiből már nagyon elegük van a lengyeleknek.

Beata Szydlo visszautasította Verhofstadt durva kijelentéseit
Beata Szydlo: a V4 megnyerte az EU-val folytatott vitát Lengyelország és a visegrádi csoport megnyerte az Európai Unióval folytatott vitát a migrációs politikáról, Varsó határozott politikájának hatására megváltozott a migrációs válságról kialakult felfogá...
A lengyelek azt szeretnék, ha felfüggeszthetnék a nekik nem tetsző EU-s jogszabályokat Beata Szydlo demokratikus ötletnek próbálja beállítani tervét a demokratikusan hozott szabályok be nem tartására.
Lengyelország olyan EU-t akar, amelyben nem cenzúrázzák a kereszténységet Lengyelország bizonyos akar lenni abban, hogy az Európai Unióban a keresztény hagyományokat nem vetik alá ideológiai cenzúrának - jelentette ki csütörtökön Beata Szydlo lengyel kormányfő, kiemelve, ho...