MSZP: Hirdessenek engedélyezési moratóriumot a Balaton-parti beruházásokra

Az MSZP-s Gőgös Zoltán azt követeli a kormánytól, hogy hirdessen engedélyezési moratóriumot a Balaton-parti beruházásokra.

2017. december 7. 13:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy falat nyár: Itt vannak a Balaton legjobb alapanyagai A legjobb, hogy egész évben megkóstolhatod ezeket a finomságokat.
Csendben leváltották a napi 110 ezerért nyaraló zánkai táborfőnököt Leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről, miután kiderült, hogy a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős hivatalnok a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki magána...
Kitettek magukért a sztárok a Miss Balaton Winter partiján - Fotók Csodás ruhákban feszítettek a hazai hírességek.
Hat bizonyíték, hogy a Balaton decemberben is jó buli Evezzünk gőzölgő patakon, forralt borozzunk arborétumban, és fussunk, mint a Mikulás.
Újra járható az M7-es a Balaton irányába
Ha végre újra nyár lehetne! És szabadság, és Balaton, és Holnap Tali! Az utóbbi kívánság kipipálható, a Holnap Tali! című népszerű websorozat ugyanis most színpadra került, Szenta Vajk musicalt rendezett belőle.

Végre megnézheted, mekkora élmény volt idén a Balaton Sound Készülj a libabőrre, még a videónak is hihetetlen hangulata van.
Pocsék az idő, úgyhogy emlékezzünk együtt az idei Balaton Soundra
Hamarosan egész éves szezonról beszélhetünk 25 éves a Balaton legikonikusabb étterme, a Kistücsök. Csapody Balázs 23 évesen bérelte ki az éttermet a helyi Áfésztól, ma már kizárólag helyi alapanyagokból főznek. Interjú.
Poggyász - 2017. 11. 18. A Balaton északi oldalán kezdi meg kirándulását, majd Zalakaros felé veszi az irányt, végül pedig Hévíz felé is elkanyarodik. 
Ne hagyja ki ezt a Balatonról készült videót! A Helló Magyarország csapata most az őszi Balaton nyújtotta lehetőségekkel ismertet meg bennünket.
Egyre népszerűbbek a balatoni kempingek Mintegy 1,4 milliárd forint szállásdíj­bevételt és tízszázalékos forgalomnövekedést ért el a Balaton­tourist Kft. által üzemeltetett 12 tó körüli kemping a nyáron közölte a Magyar Időkkel a társaság ...