Hagai Levi, a Terápia alkotója: A Saul fiának el sem kellett volna készülnie

A producer szerint ma rengeteg az egyforma, egy kaptafára készülő széria. A kedvencei a Maffiózók és a Drót, azonban a Reklámőrültek vagy a Totál szívás őt egyáltalán nem nyűgözte le.

2017. december 7. 13:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Justin Biebert és a Despacitót is megszereti, ha stimulálják az agyát Megszerettethetnek vagy megutáltathatnak velünk dalokat, ehhez elég egy terápia.
Új terápia a migrén kezelésére Jelentősen csökkentheti a migrénrohamok gyakoriságát és súlyosságát egy antitestalapú új terápia, amelyet a világon elsőként kifejezetten a migrénrohamok megelőzésére fejlesztettek ki. ...
A személyre szabott terápia új esély a rákgyógyításban Mi az a molekuláris diagnosztika, hogyan működik és ki juthat hozzá? Bernáthné Ildikót új élete egy kétségbeejtő diagnózissal kezdődött.
Speciális terápia a migrén ellen Hatásos, de egyelőre nagyon drága.
Hamis tanúzással vádolnak két kórházi ápolót Meghamisították a budapesti kórházban elhunyt nő kezelési kartonját, eltüntették a halálos gyógyszeres terápia nyomait.
A tévésorozatok 90 százaléka szemét Megcsinálta a Terápia eredetijét, aztán a Golden Globe-díjas A viszonyt, mégis inkább filmet néz, mint tévét, mert minden sorozat ugyanolyan. Hagai Levivel beszélgettünk.

Kit izgat fel, hogy ketten beszélgetnek egy szobában? Hagai Levi a Terápiával robbant be a nemzetközi sorozatiparba, és A viszonnyal lett belőle keresett showrunner. Budapesten tartott előadást, beszélt a következő sorozatáról is.
Kilencvenegy országban mutatják be a Testről és lélekről című filmet Viszont a filmet nem jelölték arra a nemzetközi díjra, amelyet tavaly megnyert a Saul fia.
Még mindig végeznek elektrosokk-terápiát Bár már nem ér fel középkori kínzási módszerekkel, az elektrosokk-terápia nem tűnt el a gyógyászatból.
A terápia első lépése: leszokni a dohányzásról
A perui gazda a klímaváltozásban betöltött szerepe miatt perelte be a német energetikai óriáscéget A német bíróság átengedte az RWE ellen indított keresetet: Saul Luciano Lliuya szerint a vállalatnak fizetnie kell, hogy megvédhessék otthonukat az Andokban.
Mint egy falat kenyér, úgy kell ennek az országnak a Terápia Kár, hogy a harmadik egyben a befejező évada is a Terápiának. Közben meg mennyire jó, hogy egy magyar sorozat ilyen színvonalon, ilyen alakításokkal és sztorikkal búcsúzik el.