Telt házas Charlie-koncerthez vágott 25 milliót az NKA

Bár elvileg a nagy sztárok koncertjei piaci alapon is megállják a helyüket, az NKA azért megdobja a produkciót 25 millióval.

2017. december 7. 14:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elfogták az egyik legnagyobb mexikói drogkartell egyik feltételezett vezetőjét Elfogták a Los Zetas mexikói drogkartell egyik feltételezett vezetőjét, az egyebek között Charlie ragadványnéven ismert José María Guizar Valenciát, Mexikó egyik legkeresettebb bűnözőjét tájékoztattá...
Charlie Sheent gyilkossággal vádolja egy régi barátja A férfi azt állítja, hogy a színész ölte meg egy volt asszisztensét, amiért az leleplező könyvet írt róla.
Charles Manson lesz az angol színész, akit mostanság Fülöp hercegként láttunk A Charlie Says című film forgatásai tavasszal indulnak Los Angelesben.
Verte nejét Gary Oldman? Gary Oldmant harmadik felesége, Donya Fiorentino azzal vádolja, hogy tönkretette az életét, és hatalmát kihasználva elvette tőle közös gyermekeiket, Gullivert és Charlie-t, valamint, hogy lelki és fiz...
AIDS-esnek hiszik Ashton Kutchert Ashton Kutcher mókás szituációba keveredett a közelmúltban, amit nevetve mesélt az ismerőseinek. Történt ugyanis, hogy egy idős úr megállította, és elmondta neki, mennyire sajnálja, hogy Charlie Sheen...
Egy walesi fiúban született újjá a fura édességeket gyártó Willy Wonka A Charlie és a csokigyár Wonkájának minden bizonnyal sokan szerettek volna a bőrébe bújni, de úgy tűnik, Finn Burgessnek sikerült a lehetetlen.

Mádai Vivien és Stohl Luca, vagyis Charlie angyalai érkeznek - szerda 20.35 A Pénzt vagy éveket! stúdiójában Vivien és Luca tippeli meg, hány éves lehet az előttük álló idegen. Szóba kerül a kockás has és Kasza Tibi életkora is szerdán 20.35-től a TV2-n!
Közös viszkizés is várja Charlie-t New Yorkban Világsztárokkal, amerikai dzsessz és popzenei legendákkal ünnepli 70. születésnapját Horváth Charlie New Yorkban. A zenészt régi jó barátja, Leslie Mandoki hívta meg az egyik könnyűzenei gála rendezvé...
Nem álom a szivárványmese Annie családja négytagú: Annie, Matt Apu, Tom Apu, és Charlie, a macska..."
Pályára gurult az első brit IndyCar-csapat A Trevor Carlin által birtokolt csapat Max Chiltonnal és Charlie Kimball-lal a volán mögött megtette első köreit a homesteadi pályáján. Mind a pilóták, mind a tulajdonos elégedetten értékeltek.
egyperegy-teljes2 Azurák Csaba Charlie Chaplin fiával készített egy interjút, majd Halász Glória, díjnyertes filmrendezővel beszélgetett. 
A Charlie és a csokigyár gyereksztárjából ilyen helyes fiatalember lett Csak úgy repül az idő, Freddie Highmore már 25 éves.