12 ezres leépítésre készülhet a GE

Az alkalmazottak ötödét elküldhetik. Főleg az USA-n kívül építik le az energetikai üzletágat.

2017. december 7. 14:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Ahol a nő van a központban: Keszthelyi kezdeményezés 200 millióból A nők munkaerőpiaci elhelyezkedését, az atipikus foglalkoztatási formák megismertetését segítő központot alakítanak ki Keszthelyen 200 millió forintos pályázat révén - tájékoztatta a Keszthelyi Városfejlesztő Egyszemélyes Nonprofit Kft. az MTI-t.
Vas megyében okozza a legnagyobb gondot a hideg és a szél De legalább ma nem esik a hó.
Huligánok támadtak FTC-szurkolókra Podgoricában Három Fradi szurkoló került kórházba orr- és koponyatöréssel.
Milliárdokat kapott az Újpest, mégis kevés a pénz a felújításra Nem sikerült eredményesen zárni a kiírt közbeszerzést. Az egyik ajánlat érvénytelen, a másik túl drága volt.
Adósságai vannak, és nem tud fizetni? Rossz idők jöttek a csóró kisemberre Egyenként kell benyújtani a fizetési meghagyásos ügyeket, ami nem jó sem az adósnak, sem a hitelezőnek.
Sose számíts hosszú válaszra Kimitől az F1 íratlan szabályai Parc Fermé: Sose számíts hosszú válaszra Kimitől az F1 íratlan szabályai

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
Élettársát és nővérét is megölte egy férfi Kenézlőn Az eset két hete történt, csak pénteken értesítette egy hozzátartozó a rendőröket.
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
C. Ronaldo olyat tett, mint talán soha: átadta a 11-est A tartalékos Real is négyet gurított az Alavesnek.
ENSZ emberi jogi képviselő: A migráció az életünk része, akár szeretjük, akár nem A migráció globális jelenség és az életünk része, az ENSZ új migrációs tervezete ebből indul ki mondta el Birgit Van Hout, az ENSZ Emberi Jogi Főbiztos európai képviselője az M1-nek adott interjújában.