Havazott a Szaharában: fehérbe borult a világ egyik legmelegebb sivatagja

Könnyű hótakaró fedi a vörös homokot.

2018. január 10. 18:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új szuperszámítógépen tanulmányozhatja az időjárást az OMSZ Hó a Szaharában, itthon pedig téli tavasz az elmúlt napokban jócskán volt példa szélsőséges időjárásra.
Hol késik a tél? Miközben nálunk sorra dőlnek meg a melegrekordok, addig a Szaharában ismét havazott.

Friss hírek
Támad a Soros-hálózat Gulyás Márton és a Közös Ország Mozgalom festékkel dobálta meg és firkálta össze az Állami Számvevőszék épületét. Bár csak néhányan voltak, az ÁSZ szerint így is több százezer forintos kár keletkezett a műemlék épületben. A Fidesz szerint egyértelműen Soros György fizetett provokátorairól van szó. .
Terry elment, Vona nem Terry Black és Amanda Elstak is megjelentek szerda reggel a bíróságon, Vona Gábor azonban nem ment el a tárgyalásra. Terry Balcket Vona Gábor azért perelte be, mert az előadóművész azt állította a Jobbik elnökéről, hogy régóta ismeri, és Vonának volt kapcsolata melegekkel. Terry Black és Amanda Elstak nyilatkozott a Tényeknek a tárgyalás után.
Kisrepülővel érkeztek a migránsok Az illegális migránsok már nem csak szárazföldön és a határvizeinken, hanem repülővel is megpróbálnak bejutni Magyarország területére. Embercsempészek egy ukrán jelzésű kisrepülővel akartak bejuttatni 11 migránst az országba hétfőn. Egy szabadnapos rendőr lett figyelmes arra, hogy a gép veszélyesen alacsonyan szállt el a háza felett, ezután riasztotta kollégáit.
Több százezres bér az eladóknak 260-270 ezer forint bruttó fizetést kínál az egyik kereskedelmi lánc az eladóknak. Január 1-jétől 15%-kal emelték ezen a munkahelyen az eladók fizetését, az árufeltöltőkét pedig 10%-kal. A Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke azt mondja, ez problémát ...
Katinka dönt férje fizetéséről Hosszú Katinka kivehet a férje zsebéből havi egymillió forintot. Most ugyanis mindenki az úszónő bejelentését várja, hogy ki lesz az edzője. Ha pedig ez nem Shane Tusup, akkor a havi egymillió forintos fizetés sem jár a férjének. Eközben a házaspár közös cégének dolgozói attól tartanak, hogy elveszítik az állásukat, ha a pár nem békül ki.
Betegséget terjeszthet a mosogatógép Gombák és veszélyes baktériumok telepedhetnek meg a mosogatógépekben, amelyek könnyen betegségeket okozhatnak. Sok háztartásban ugyanis nem figyelnek a gépek megfelelő használatára, illetve a tisztításukra. Az ételmaradékkal szennyezett tányérokról a hő hatására gyorsan elszaporodnak a különböző ...

Negyven éve negyedszer: megint havazott a Szaharában fotók Az észak-algériai Ín-Szefra térségében hullott nagyobb mennyiségű hó.
Havazott a Szaharában Órákig tartott, míg elolvadt, pedig a bolygó legforróbb sivatagáról van szó.
Migráció: a Szaharában lényegesen többen halnak meg, mint a tengeren A Migrációkutató Intézet munkatársa szerint jobb lenne még a szaharai térség előtt megállítani a migránsokat, a sivatagban ugyanis többen halnak meg, mint a Földközi-tengeren.

Top hírek:
Letört egy darab a Holdból, és a Földön landolt: most Magyarországon van Földre szállt Hold a Zselicben.
Jason Statham filmek szerda és péntek este a TV2-n! Ajánló - Jön az ember, aki egy Blöff miatt lett igazán ismert. Azóta többször is Feláldozható volt, pedig mindig kiváló minőségben Szállította az akciót, néha eszméletlen Halálos iramot diktálva. Nálunk most éppen Guy Ritchie Revolverével szabadítja ránk az élményt, majd Blitzel egyet. De nem a metrón, azért az ő sem merné.
Horoszkóp: Január 17., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 17-én is!
Szavazzon! Sarapova vagy Bouchard a dögösebb?
Mást jelent az állvakarás, és mást a csukott szem beszéd közben: a pszichológusok szerint ezt üzenik Akaratlanul is rengeteg mindent elárulnak ezek a jelentéktelennek tűnő, mégis sokatmondó gesztusok.
Cserhalmi György már nem sok darabban játszik - Súlyos műtéteken van túl Cserhalmi György súlyos műtétjei után ősszel tér vissza új darabbal a Nemzeti Színházban.