Jelentősek a területi eltérések a hazai vásárlóerőben

Továbbra is jelentősek a területi eltérések a vásárlóerőben Magyarországon, az átlag feletti vásárlóerővel rendelkező települések elsősorban Észak-Dunántúlon, illetve Közép-Magyarországon találhatók, míg a szegényebbek Észak-Kelet-Magyarországon és Dél-Magyarországon - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.

2018. január 11. 1:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Balog Zoltán: feladatot és lehetőséget jelöl ki számunkra a 21. század Az alaptörvény is arra kötelez, hogy erősítsük, támogassuk, értékeljük és őrizzük a Magyarországon élő nemzetiségek kultúráját - mondta a miniszter.
Francia lap írt Magyarországról Magyarország az identitási szenvedélyek középpontjában Közép-Európában címmel jelent meg terjedelmes írás a Le Figaro című francia konzervatív napilapban szerdán.
Annyian hagyják el Horvátországot, hogy az elnök rendkívüli állapotot hirdetett Még hogy Magyarország veszélyben van, elég csak a szomszédba átnézni!
"A franciáknak tanulni kell tőlünk" A francia jobboldalnak tanulnia kellene Magyarországtól, meg kellene érteniük a magyar politika sikerét - írta a Le Figaro hétvégi számában Eric Zemmour, a világszerte ismert, saját országában páratla...
Nyolc év alatt nagyot nőtt a méhészeti ágazat Magyarországon jelenleg mintegy húszezer méhész tevékenykedik.
Csekk húszezer euróról Egyre több legális online videotéka veti meg lábát Magyarországon, ám a filmek, zenék és egyéb tartalmak illegális letöltése alig csökkent.

Jövő héttől vetítik a magyar mozik a Vad Balaton című természetfilmet Április 19-től vetítik a magyar mozikban a Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmjét, a Vad Balatont, amely négy évszakon át m...
Szívmelengető középkor - Kályhák és kályhacsempék a középkori Magyarországon, 14-16. század Új kiállítás nyílt 2018. április 12-én a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában.
Elutasított ma Magyarország és Lengyelország egy fontos EU-s megállapodást Magyarország és Lengyelország uniós nagykövetei ma ellene szavaztak annak a kompromisszumos szövegnek, amelyet az unión belül kiküldött munkavállalók szabályozása terén végső változatban kidolgoztak,....
Magyarország csatlakozott az uniós Mesterséges Intelligencia Nyilatkozathoz A nyilatkozathoz kapcsolódva a visegrádi tagországok külön állásfoglalást is közzétettek, hangsúlyozva, hogy a területet érintő fejlesztéseket, együttműködéseket célzottan ösztönzik a jövőben. 
MKP: Győzött az erős Magyarország Győzött az erős Magyarország, ami nemcsak az anyaországi, hanem a külhoni magyar közösségek számára is jó hír írta Menyhárt József, az MKP elnöke Facebook-oldalán.
Orbán: Magyarország elindult a saját maga által választott úton A miniszterelnök győzelmi beszédében a határon túli magyaroknak és azoknak is megköszönte, akik érte imádkoznak.