Jelentősek a területi eltérések a hazai vásárlóerőben

Továbbra is jelentősek a területi eltérések a vásárlóerőben Magyarországon, az átlag feletti vásárlóerővel rendelkező települések elsősorban Észak-Dunántúlon, illetve Közép-Magyarországon találhatók, míg a szegényebbek Észak-Kelet-Magyarországon és Dél-Magyarországon - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.

2018. január 11. 1:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Verhofstadt megint sivalkodik Az Európai Parlament liberális frakcióvezetője ismét hisztibe kezdett Magyarország és Lengyelország kapcsán.
Tizedével esett vissza a tejfogyasztás Magyarországon A Terméktanács azt szeretné, hogy a tartós tej ÁFÁ-ját is csökkentsék.
A pikkelysömör így teszi tönkre a bőrünket A pikkelysömör vagy ismert orvosi nevén psoriasis elég széles körben elterjedt bőrbetegség. Magyarországon a lakosságnak mintegy 2 százaléka, körülbelül 200 ezer ember küzd vele. Habár ez nem egy élet...
Karácsony: én vagyok az egyetlen, aki vissza akar lépni Karácsony Gergely szerint ma Magyarországon a politika a háború és a lopás szinonimája, a demokratikus ellenzék pedig akkor tud győzni a tavaszi választáson, ha el tudja hitetni az emberekkel, hog...
Szent Korona-tan az íratlan alkotmány A király változik, a királyi hatalom örök. Hosszú időn át képezte a Szent Korona-tan Magyarország történelmi, íratlan alkotmányának alapját, erre épült a magyar állam eszméje. De pontosan mit is takar...
Ignatieff: Máshol csak tudományos téma a liberális demokrácia válsága, de Magyarországon ebben élünk A CEU rektora a Timesnak nyilatkozott az egyetem kilátásairól és Orbán sorosozásáról. Szerinte a magyar kormány nem akar megegyezni a CEU-val, nekik jobb ha háborúznak mindennel, ami Soroshoz köthető.

Az EB dönt a menekültkvótákról - a nap hírei Hivatalosan is az Európai Bíróság elé került a kvótaügyben Lengyelország, Csehország és Magyarország ellen indult jogsértési eljárás. A magyar kormány támogatja a speciális ír szempontok megvalósulásá...
Morawiecki: Lengyelország és Magyarország közös fejlesztési bankról tárgyal Közös regionális fejlesztési bank alapításáról tárgyal Lengyelország és Magyarország jelentette be szerdán Varsóban Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök.
Magyarországon a legalacsonyabb az internet adója Január elseje óta Európában Magyarországon a legalacsonyabb az internetezést terhelő általános forgalmi adó kulcsa.
Riasztó jelek Magyarországon Győrf Pál: az alkoholfogyasztással összefüggő balesetek voltak többségben szilveszterkor.
Pálinka ivók nagy tudás-tesztje - Próbáld ki! A pálinka Magyarországon termett gyümölcsből előállított, Magyarország területén cefrézett, lepárolt és palackozott gyümölcspárlat - ez a pontos meghatározása hazánk hungarikum italának.
2017 a sportsikerek éve volt Magyarországon Amellett, hogy egyedülálló magyar teljesítményeket ünnepelhettünk, komoly sportdiplomáciai sikereket aratva számos nagy világversenynek is otthont adott Magyarország 2017-ben.