Tarlós nem ment el a Soros elleni Fidesz-gyűlésre

A főpolgármester levélben támogatta a rendezvényt. Egy momentumost biztonságiak dobtak ki.

2018. január 12. 11:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mészáros Lőrinc a Vice újságírójának: Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc Talán amiatt következhetett erre, hogy Hind Hassan angolul beszélt.
Elemzők: alaptalanok a választási rendszerrel szembeni kifogások Kiszelly Zoltán politológus és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint alaptalanok a választási rendszerrel szembeni kifogások, mert az ellenzék két országos választáson is elfogadta ezt a szisz...
127 szavazattal győzött a Fidesz Miskolcon Ennél még egy kamupárt is többet vitt el.
Utoljára egy szerb háborús bűnös nevezte idegen ügynöknek a vajdasági akadémikust, aki felkerült a Figyelő listájára A magyar nyelvű egyetemi oktatás egyik megteremtője, a kulturális autonómia egyik fontos szószólója. De fontosabb, hogy Soros.
Chikán Attila: Fenyegető, hogy olyan akadémikusokat és civileket listáznak, akik nem is politizálnak Orbán Viktor egykori minisztere elcsukló hangon kérte számon a Fideszen a Soros-listát, amelyre ő is felkerült.
Káoszt akarnak Soros emberei Soros György elégedetlen az ellenzékkel, ezért új vezetőt nevez ki, Gulyás Mártont - ezt írja az Origó. A portál szerint Gulyás egyértelműen Soros György embere, célja pedig az, hogy a sikertelen parl...

Ukrajnai magyarokkal felduzzasztott falvakban nyert a Fidesz A Házon kívülnek kevesen akartak nyilatkozni, pedig a jelenség fontos: mesterségesen duzzasztották fel a határmenti falvakat Fidesz-szavazókkal.
A kiütéses Fidesz-győzelem után egyedül Gyurcsány örülhet az ellenzéki oldalon A Demokratikus Koalíció elnöke elérte saját célját, bejuttatta frakcióját az országgyűlésbe. Gyurcsány Ferenc volt, van és lesz.
Parázs lesz a viszony a Fidesz és a Jobbik között A magyar gazdaság állapota szerinte nem stabil, ezért bukhatja el ciklus közben a Fidesz a kormányzást. A 24.hu kérdésére, hogy az Orbán Viktor által
Gulyás Gergely: száz felett minden egyes mandátum ajándék A Fidesz frakcióvezetője szerint az elmúlt évek fejlődésének folytatásához a Fidesznek kell nyernie.
Kövér: Kívánok a következő 28 évben is sok ilyen "korrupt" kormányt A házelnök szerint a globalista szennyáradatban fog feloldódni az ország, ha nem a Fidesz nyer.
Az utolsó órákban is lehetnek ellenzéki visszalépések Erre utalt Szél Bernadett a Magyarul Balóval csütörtöki adásában, ahol Vona Gáborral és Karácsony Gergellyel vitázott. Szó volt kétharmados törvényekről, lehetséges koalíciókról, de arról is, lemondan...