Hülyék 2018: Bokros Lajos tényleg elhitte, hogy ő politikai tényező

Bokros Lajos szerint a Modern Magyarország Mozgalmat (MoMa) kirekesztette a "magát még nagynak képzelő" két baloldali párt, az MSZP és a DK az ellenzéki összefogásból.

2018. január 12. 13:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hír: Tovább bővült az orosházi körzetben a Változás Szövetsége: immár öt szervezet áll a legerősebb ellenzéki jelölt mögött A Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalom Békés megye 4. számú választókerületi jelöltje, Kovács Magdolna, arról tájékoztatott, hogy a legerősebb ellenzéki képviselőjelölt, azaz az én javam...
Bokros Lajos visszalép a DK-s Oláh Lajos javára Erzsébetvárosban A Modern Magyarországért elnöke ugyanerre biztatja a választókerület többi ellenzéki jelöltjét.
Orbán ügyvédje viheti a bulinegyedet a DK és az LMP hisztije miatt Oláh Lajos hozhatná a budapesti 5-ös választókerületet, de a balos jelöltek egymást lövik, a Jobbik nem tágít, és bekavarhat a surranópályán induló Bokros Lajos is. Ennek nyertese Bajkai István, Orbán...
Kúria: Ki kell adni a választással kapcsolatos adatokat A Kúria jórészt igazat adott az MSZP választással kapcsolatos kifogásainak.
Fenyegetést jelent a világgazdaságra a rekordnagyságú eladósodás az IMF szerint - a nap hírei Felújítják a kisföldalattit és meghosszabbítják a vonalát. Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetségben fog politizálni az Országgyűlésben.
Kovács László: Karácsony nélkül kiesett volna az MSZP a parlamentből A volt MSZP-elnök szerint jó döntést volt Karácsony Gergely miniszterelnöki jelölése.

Hír: Sneider Tamás pert vesztett Ujhelyi Istvánnal szemben A Pesti Központi Kerületi Bíróság mai napon meghozott első fokú ítélete felmentette Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt a rágalmazás és becsületsértés vádja alól. Az eljárást magánvádlóként ...
Morvai Kisztina: a mostani pajtások könnygázát szívtuk nyolc éven át Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az új-jobbikosokat együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az egyesült ellenzék szombati tüntetésé...
Kunhalmi Ágnes is tüntet Az MSZP részéről ő mond majd beszédet
Az NVI értetlenül áll az MSZP közleménye előtt A Nemzeti Választási Iroda nem érti az MSZP által neki címzett kérdéseket.
Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes is szeretne az MSZP elnöke lenni A párt jelenlegi vezetője, Molnár Gyula korábban lemondott a választási vereség miatt. Az MSZP és a Párbeszéd szövetsége várhatóan megmarad.
Új kormányzás lesz - erősítette meg a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter - a nap hírei Országgyűlési frakciószövetség létrehozását javasolta a Párbeszéd és az MSZP között a szocialisták távozó elnöke. Megkaphatják elmaradt munkabérüket és végkielégítésüket a Malév dolgozói.